AK PARTİ "TEŞKİLAT AKADEMİSİ" DÜZCE’DE…

İL BAŞKANI KESKİN: “DÜZCE'DE SANDIKLARI PATLATACAĞIZ"

AK PARTİ "TEŞKİLAT AKADEMİSİ" DÜZCE’DE…
20.11.2021 - 15:18
Güncelleme 20.11.2021 - 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
1156

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından "Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" sloganıyla "Teşkilat Akademisi" eğitim programı Düzce'de başladı. Eğitimin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, 2023 seçimleri için iddialı konuştu, " Düzce'de sandıkları patlatacağız" dedi.

Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi'nde 2 gün sürecek "Teşkilat Akademisi"ne Mahir Ünal, Mustafa Ataş, Ahmet Arslan,Öznur Çalık gibi isimler katılacak.

Bugün başlayan teşkilat akademisine, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, belediye başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları, il ve ilçe teşkilatları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin yaptı. Keskin, 2023 yılında Düzce'de sandıkların patlayacağını, 3-0 olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına Ak bir teşkilat olarak çıkacaklarını söyledi.

Keskin, “ Öyle güzel bir yoldayız ki, nerede olduğunuzu, nerede görev yaptığınızı, hangi, davanın mensubu olduğunuzu çok iyi bilmeniz lazım. Sayın Cumhurbaşkanımız dünyanın her yerinde dimdik durabiliyorsa, bu milletin egemenliği için, tüm dünyada mazlumların yanında durabiliyorsa, siz olmasaydınız, bu davayı savunmasaydınız biz bu güce ulaşamazdık. Bu hikayenin baş kahramanı sizlersiniz. Bu yolda yürümekten, bu davaya hizmet etmekten onur duyuyorum. Biz öyle bir teşkilatın mensuplarıyız ki, gururu kibri ayaklarımızın altına alıp, insanlara tepeden bakmayıp, Sayın Cumhurbaşkanımıza layık olmak için çalışan bir teşkilatız. 20 yılda çok gördük. Hesabi davrananları, nefsi davrananları, hepsine çok şahit olduk. Sizlere inancım tamdır. İnşallah 2023 yılında Düzce’de sandıklar patlayacak. Düzce’de 3-0 olarak sayın Cumhurbaşkanımızın karşısına Ak bir teşkilat olarak çıkacağız." dedi.

Keskin'in konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıya video konferans yöntemi ile katıldı ve partililere hitap etti.

 


Editör: E. TAYHAN