AK PARTİ DÜZCE İL TEŞKİLATI ALANDA “HIZLI ÇALIŞIYOR”

Ak Parti’nin yeni il Başkanı Hasan Şengüloğlu, gösterdiği performansla partililerden ve halktan büyük takdir alıyor.

AK PARTİ DÜZCE İL TEŞKİLATI ALANDA “HIZLI ÇALIŞIYOR”
29.03.2023 - 15:18
Güncelleme 29.03.2023 - 15:44
648

Ak Parti’nin yeni il Başkanı Hasan Şengüloğlu, gösterdiği performansla partililerden ve halktan büyük takdir alıyor.

Ak Parti Düzce İl Başkanı seçilmesinin ardından koltuğuna çabuk ısınan Hasan Şengüloğlu, geçiş süresini çabuk aşarak eski bir il başkanı gibi halkla ve partililerle iyi bir uyum sergileyerek seçim çalışmalarında  aday adaylarıyla birlikte alanda büyük bir çaba sarf ediyor. İl Başkanı Şengüloğlu’nun bu azmi ve bu özverili çabası partilileri seçim öncesi motive ederken; parti dışından da halkla olan diyaloğu takdirle karşılanıyor.

SEÇİM DÖNEMİ PARTİLER İÇİN ZOR BİR DÖNEMDİR

Partiler için çok hassas bir dönem olarak algılanan seçim öncesi dönemi  arızasız aşmayı hedefleyen Ak Parti Düzce İl Yönetimi  eski yönetim ve yeni yönetim arasındaki sıcak bağın büyük önem arz ettiği böyle bir dönemde İl başkanı Hasan Şengüloğlu, aday adayları arasındaki bağı bozmadan alanda bizzat aday adayları ve teşkilat mensuplarıyla sıcak ilişkiler de kurarak partiyi bir üst seviyeye çıkarmanın azmi içinde büyük çaba sarf ediyor.

Zaman zaman dışa yansımasa da bazı aday adaylarının kendi özel sayfalarında dile gelen aksilikleri tarafları kırmadan aşmayı beceren Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’nun “aday sıralamasındaki zorlu süreçte nasıl bir performans çizeceği merak ediliyor.

 

TEŞKİLAT SÜREKLİ ALANDA

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gül İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz,  Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük  başta olmak üzere  teşkilat mensuplarıyla birlikte yeni seçmen kazanma ve partililer katma mücadelesini sürdürmeleriyle dikkat çekiyor.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu başkanlığındaki yönetimin milletvekili Aday sıralamasının belli olmasının ardından nasıl bir çalışma takvimi uygulayacakları henüz bilinmezliğini koruyor. 

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar