ATANUR AKSOY “TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN AK PARTİ ” DEDİ

ATANUR AKSOY AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ A. ADAYI OLARAK TEŞKİLATLARI VE STK’LARI ZİYARET EDEREK PARTİNİN İLKELERİNİ ANLATIYOR.

ATANUR AKSOY “TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN AK PARTİ ” DEDİ
31.03.2023 - 11:17
Güncelleme 31.03.2023 - 12:05
747
2

Atanur AKSOY, Adalet ve Kalkınma Partisi 28. Dönem Düzce Milletvekili Aday Adayı olarak çıktığı yolda teşkilatları ve STK temsilcilerini ziyaret ederek ilkelerini ve hedeflerini açıklıyor.

Ak Parti Düzce il başkanlığına Düzce milletvekilliği için aday adaylığı müracaatını yaptıktan sonra alanda seçmenlerle buluşan Atanur Aksoy, her gittiği yerde büyük ilgi görüyor.

“Milletvekilliği müracaatımız Düzce'miz ve Ülkemiz için hayırlı olsun Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Görev verildiği takdirde Düzce'mizin yerel yönetimleri  valiliğimiz ve teşkilatlarımız ile koordineli olarak çalışıp hem yerel hem ülkemiz için faydalı çalışmalarda bulunmak şiarımız olacaktır” diyen Atanur Aksoy; “Verilecek olan vekaleti sahiplerine yakışır bir şekilde kullanmak düsturumuzdur. Diğer aday adayı arkadaşlarıma başarılar dileyerek ''Düzce için hemen şimdi'' ,''Türkiye için hemen şimdi'' diyerek ''Türkiye yüzyılı'' için bismillah diyerek başlamış bulunuyoruz, hepimize hayırlı olsun” dedi.

Sosyal alanda halkla diyalogları ve çalışkanlığı ile tanınan Atanur Aksoy “Partimizin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilkelerini ve hedeflerini her ortamda anlatıp halka bunun farkını anlatmak zorundayız” dedi.

“SİYASET BİLİMİ, ULUSLARARASI İLİŞKİLER VE GAZETECİLİK”

Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Atanur  Aksoy’un 4 yıl Abhaz Dernekleri Federasyonu’nda Genel Başkanlık, iki yılda genel sekreterlik yaptı. Atasoy ayrıca, federasyonda “Kültürel Etkinlikler Sekreterliği” yapmış sosyal ve kültürel alanda sosyal aktiviteye sahip biri.

2010-2017 yılları arasında İstanbul Abhaz Derneği başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Atanur Aksoy, aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Erzurum Atatürk Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik son dönem; Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisi.  

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • Şükran
    Şükran
    31.03.2023 12:07

    Tebrik eder başarılar dilerim.

  • Sedat
    Sedat
    31.03.2023 11:40

    Ben ilk kez görüyorum bu aday adayımızı. Hep mi dışarıda okumuş. Tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Donanımlı bir kardeşimize benziyor. Ama Ak Parti'de sıralamaya girmenin formüllerini nasıl aşar bilmiyorum.

Resmi İlanlar