“RECEP TUNA” MI “ÖZKAN ÇAKIR"MI...?

AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖZKAN ÇAKIR, ADAY TANITIM ÇALIŞMALARINI “SESSİZ-SEDASIZ” SÜRDÜRÜYOR.

“RECEP TUNA” MI “ÖZKAN ÇAKIR"MI...?
31.03.2023 - 14:47
Güncelleme 31.03.2023 - 15:10
1041
4

Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan İş İnsanı Özkan Çakır, seçim faaliyetlerine sessiz  çalışmasıyla özellikle bazı Ak Partili çevrelerce eleştiri konusu olmaya başladı. İlk çıkışın yanında çevrenin tamamını kavramanın esas olduğunu dile getiren partililer “biz Özkan Çakır’ı daha aktif yerlerde görmek istiyoruz” diyerek uyarı niteliğinde serzenişte bulundular.

AK PARTİ’DE İKİ CUMAYERİ’Lİ : “ÇAKIR MI TUNA MI?”

Siyasi partilerin aday adayı yarışında zaman zaman Cumayeri’nden çıkan adaylar Düzce’de gündem olmuş, partiler arasındaki rekabetin kızışmasına neden olmuştu. 28. Dönem Milletvekilliği adaylık yarışında bu kez Cumayeri’nden iki isim yer aldı:

Cumayeri’nin önceki dönem Belediye Başkanı RECEP TUNA ile iş insanı ÖZKAN ÇAKIR Ak Parti’nin Düzce Milletvekili aday adayı listelerinde yer aldılar…Özkan Çakır’la Recep Tuna arasında iyi bir diyalog olduğu biliniyor. Aynı  partiyi temsil etmiş olmanın getirdiği karşılıklı anlayış çerçevesi içinde seçim çalışmalarına devam ettikleri gözlenirken  özellikle Düzce Merkez ve Cumayeri’nde iş yeri bulunan Çakır’ın kendini ifade etmede zayıf kaldığı söyleniyor. Kamuoyu her iki aday adayından hangisinin “Aday” olarak açıklanacağı anı merakla bekliyor.

Ak Parti’nin önceki dönem Cumayeri Belediye Başkanlığını yapmış Recep Tuna mı yoksa siyasette yeni ticarette eski Özkan Çakır mı ?  

 

 

 

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (4)

  • Selim Güçlü
    Selim Güçlü
    31.03.2023 15:35

    Parti liyakati sona atıyorsa o parti batmaya ve yok olmaya mahkumdur. Bu her parti için geçerlidir.

  • Burhan
    Burhan
    31.03.2023 15:31

    Selim bey size katılmıyorum: Parası olan Ak Parti'de düdüğü çalar sözünüze katılmıyorum. Para işi her partide etken malesef. Bu algıyı ve anlayışı değiştirmek çok kolay olmayacak. Ak Parti parayı sona atan bir partidir.

  • Hasan
    Hasan
    31.03.2023 15:27

    İlçenin iki ferdi biri Recep Tuna Cumayeri'nde belediye başkanlığı yapmış eserler bırakmış; Özkan Çakır'da ticarette mesafe almış. Kararı Ak Parti merkezi verecek.

  • Selim
    Selim
    31.03.2023 15:25

    Ak Parti'de parası olan düdüğü çalar.

Resmi İlanlar