KESKİN:”DÜZCE’DE REKOR KIRACAĞIZ”

AK PARTİ DÜZCE İL BAŞKANI MUSTAFA KESKİN, İL BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA EDEREK "MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN İDDİALI OLDUĞUNU" SÖYLEDİ

KESKİN:”DÜZCE’DE REKOR KIRACAĞIZ”
12.01.2023 - 17:21
Güncelleme 12.01.2023 - 17:40
753

Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin 2023 Genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olabilmek için il başkanlığından istif etti. İstifasını bugün kamuoyuna açıklayan Keskin iddialı konuştu, " Hedefimiz genel seçimlerde Düzce'de 3-0, seneye yapılacak seçimlerde de 10-0 yapmak" dedi.

Önümüzdeki Mayıs ya da Haziran ayında yapılması planlanan genel seçimlerde Düzce'den milletvekili aday adayı olmak isteyen Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin il başkanlığı görevinden istifa etti. Bugün düzenlediği basın toplantısıyla istifa ettiğini kamuoyuna duyuran Keskin, genel merkezin tensibi ile milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı, Düzcelilerin desteği ile siyasete milletvekili olarak devam etmek istediğini söyledi.

Seçimlerde Düzce'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük destek vereceğine inandığını söyleyen Keskin,  " 2018'den daha çok milletvekili çıkartacağız, rekor kıracağız, Düzce dimdik durarak Sayın Cumhurbaşkanımıza gereken desteği verecektir. Alnımız açık bir şekilde işte size Düzce'yi getirdik diyeceğiz. Bunu tüm Düzce'yle yapacağız." dedi.

 

Genel merkezin Düzce'yi çok iyi tanıdığını ve çok iyi analiz ettiğini vurgulayan Keskin, milletvekili adaylarının da buna göre belli olacağını, şubat ayında netleşecek aday adaylarının arasından mart ayında adayların açıklanabileceğini dile getirdi.

Düzce'de öncelikli hedefin genel seçimlerde 3-0 yapmak olduğunun altınız çizen Keskin, arkasından gelecek yerel seçimlerde de kaybettikleri belediyeleri alarak 10-0 yapacaklarını iddia etti.

Keskin, ayrıca, 10 gün içinde yeni İl Başkanının belli olacağını, daha sonra seçim takviminin açıklanmasıyla sürecin işlemeye başlayacağını belirtti.

 

 


Editör: E. TAYHAN