“MİLLETVEKİLLİĞİ MAAŞIMI BAĞIŞLAYACAĞIM”

“MİLLETVEKİLLİĞİ TEK İŞİM OLACAK; MİLLETVEKİLLİĞİ MAAŞIMI BAĞIŞLAYACAĞIM” AK PARTİ A.ADAYI “SEMİH KIBRIS” İDDİASINDA KARARLI…!

“MİLLETVEKİLLİĞİ MAAŞIMI BAĞIŞLAYACAĞIM”
16.03.2023 - 17:28
Güncelleme 16.03.2023 - 17:55
917
6

Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı.

Düzce AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs, "Eğer nasip olur da Milletvekili olursam diğer tüm ticari, özel vb. görevlerimi bırakıp Milletvekilliği görevimi layıkıyla yapacağım. Milletvekilliği ek işim değil, Düzce Milletvekilliği tek işim olacaktır;  ulaşılabilir olacağım” ifadelerini kullandı.


“MİLLETVEKİLLİĞİ MAAŞIMI BAĞIŞLAYACAĞIM”

   Semih Kıbrıs açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:“Milletvekilliği maaşımı Düzcemin ihtiyaç sahibi ailelerine dağıtılmak adına bağışlayacağım. Ak Parti'ye 2001’de üye olarak, bugünlere geldim; dolayısıyla ‘Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur’ diyorum. Geçmişten tecrübelerle sabit 14 Mayıs 2023’e en hazır şahsiyet olarak, her şeyin en iyisine en güzeline layık, güzide vefakâr Düzceli hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bu temenniyi sözde değil özde de gerçekleştirecek donanıma, tecrübeye sahibim. Geçmişimi, özgeçmişimi yazmak sayfalarca sürer. En kısa haliyle söylüyorum; Atalarım, büyüklerim 1850 yılında Köroğlu'nun at koşturduğu Köroğlu dağları, Bolu Kıbrısçık’tan yeryüzü cenneti Düzce'ye yerleşmişler. Soyadı kanunu çıkınca "çık" ekini atıp geldiğimiz yeri yad etmek adına Kıbrıs soyadını almışız. Sadece ben değil eşim de Düzceli’dir. Düzce gibi küçük bir ili Büyükşehir'e çevirecek, Düzce’mizin geleceğini en müreffeh duruma gelmesini sağlayacak donanım, tecrübeye ve bürokratik alt yapıya sahibim. Hem mektepli hem alaylıyım. AİTİA, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ve Ankara Gazi Üniversitesi'nin Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler Bölümlerini, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini başarıyla bitirip diplomalarımı aldım. AK Parti'de 2002 yılından itibaren üç dönem aralıksız peş peşe AK Parti Ankara İl Başkanlığında İl Yönetim Kurulu Üyesi oldum. Daha sonra iki dönem üst üste AK Parti Ankara İl Demokrasi Hakem Kurulu Yönetim Kurulu üyesi oldum. Bir dönem TBMM Başkanvekili Danışmanlığı yaptım. Buradan şunu vurgulamak isterim; bu görevlerim esnasında beraber çok sayıda projede, çalışmalarda birlikte çalıştığım eski-yeni Sayın Bakanlarımızın, 81 İl Milletvekillerimizin, Belediye Başkanlarımızın çoğunu, yani yerel ve genel yöneticileri üst düzey Bürokratlarımızın çoğunu yakinen tanırım; bunun da çok büyük bir avantaj olduğunu dikkatlerinize sunarım. Düzcelilerin beklentisi masaya yumruk vuracak vekil özlemlerini gidereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın."

"MEVZUBAHİS DÜZCE İSE GERİSİ TEFERRUATTIR"

   “Mevzubahis Düzce ise gerisi teferruattır” diyen Kıbrıs açıklamasını şu iddialı sözlerle tamamladı: "Çok farklı şekillerde Bizans oyunlarına, ayak oyunlarına rağmen diklenmeden dik duruşla, omurgalı duruşla zikzak çizmeden, partime küsmeden, partili arkadaşlarımı kırmadan bugünlere geldim. Son 1 yıldır imaj değişikliğiyle bıyıklarımı uzatıp hilal olunca, ‘Parti mi değiştirecek, hatta İYİ Parti’ye geçecek’ dendi. Bu sürece sahada ekibimin istihbarati bilgileri, anketlerle, nabız yoklamalarla vb. geldim, son gün son dakika gene eski Bizans oyunlarına maruz kalırsam önlemlerimi, gardımı aldım ama baktım problem olacak B ve C planlarımız hazır. Şunun altını çizeyim: Yaşamım boyunca Düzce’nin bir öz evladı olarak Düzce’mden hiç kopmadım. Sadece iyi günde değil, pandemide, depremler vb. kötü günlerde de sahada oldum. Düzce’mde maske sıkıntısı vardı, bir basit  maskenin 30 TL olduğu o ilk günlerde 200 bin adet maskeyi ayırımsız herkese dağıttım vb. İyilik yapar gibi görünmedim, iyilik yaptım görünmedim. Mütevazı kişiliğimle münakaşa değil, münazara adamı oldum. Bir Düzce sevdalısı olarak Düzce’mize faydalı olmak adına yıllardır bilendim. Sağcı, solcu, inançlı-inançsız, Çerkez, Abhaz, Laz, Manav, Roman vb. hiçbir etnik köken ayırımı yapmadan herkesin Milletvekili olup, hizmet edeceğim. Tüm hemşerilerime baki selamlar sunuyorum”

 


Editör: E. TAYHAN