RECEP TUNA, AK PARTİ’DEN KOPMADI

CUMAYERİ’NİN ÖNCEKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANI RECEP TUNA “AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ A. ADAYI OLDUĞUNU” AÇIKLADI

RECEP TUNA, AK PARTİ’DEN KOPMADI
30.03.2023 - 11:52
Güncelleme 30.03.2023 - 12:14
882
1

Cumayeri’nin önceki dönem Belediye Başkanı Recep Tuna, yaptığı son çıkışla Ak Parti’den Düzce Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Cumayeri'ni önceki dönem Belediye Başkanı Recep Tuna’nın bu ani çıkışı birilerini ürkütmüş olsa da Ak Parti Düzce  İl ve Cumayeri ilçe teşkilatları başta olmak üzere Ak Parti camiasında partililer arasında sevinçle karşılandı.

Cumayeri başta olmak üzere zaman zaman partililerle biraraya gelen Tuna, Ak Parti'nin politikalarını başta olmak üzere; Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki iktidarın Türkiye'de ve dünyada sağladığı katkıları kamuoyluyla paylaşarak partisine hizmet etmeye devam ediyor. 

Düzce’nin Cumayeri ilçe Belediye Başkanlığını bir dönem yapan Recep Tuna, özellikle “Cumayeri Yarış Pisti” nin yapımını başlatan bir belediye başkanı olarak tanınıyor.  

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Düzce'den Kemal
    Düzce'den Kemal
    30.03.2023 12:20

    Recep Tuna beni de şaşırttı. Ak Parti'den koptuğunu sanmıştım, küstü sanmıştım. Ama yanılmışım aday adaylığınızı tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum başkanım Seni seviyoruz. Başarılar diliyorum.

Resmi İlanlar