“ORHAN CUMUR”SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

“ORHAN CUMUR” GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

“ORHAN CUMUR”SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
24.06.2021 - 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
2603

Akçakoca’da gece saatlerinde elektrik akımına kapılan ve su kuyusuna düşerek hayatını kaybeden 26 yaşındaki Orhan Cumur (22.06.2021) salı günü son yolculuğuna uğurlandı.

 

Ak Parti Akçakoca İl Genel Meclisi Üyesi Sinan Cumur’un 26 yaşındaki oğlu Orhan Cumur’un elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi bölgede büyük üzüntüye neden oldu. 

  

OLAY NASIL OLDU?
Edinilen bilgilere göre Döngelli köyünde su kuyusu yakınlarında bulunan 26 yaşındaki Orhan Cumur, bir anda elektrik akımına kapıldı. Ne olduğunu anlayamayan Cumur, yaklaşık 3 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü. Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bulunduğu yerden çıkartılan ve Akçakoca Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz genç, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmadı.

Genç yaşta hayatını kaybeden Orhan Cumur için Döngelli köyündeki evinin önünde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Düzce Valisi Cevdet Atay, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Cumur ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze namazının ardından ise aynı köy mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Orhan Cumur’un babası Akçakoca İl Genel Meclis üyesi Sinan Cumur taziyeleri kabul etti.


Editör: E. TAYHAN