AK PARTİ YÖNETİMİ “DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ”NDE

İL BAŞKANI KESKİN GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI EROL TAYHAN’A BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU

AK PARTİ YÖNETİMİ “DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ”NDE
1.09.2021 - 20:59
Kaynak: Haber Merkezi
1297

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Düzce Gazeteciler Cemiyetini yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongrede güven tazeleyen Başkan Erol Tayhan yeni yönetim kurulu ile birlikte Düzce Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yerinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.  AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ile yerel basının sıkıntıları hakkında konuşan Tayhan, Düzce'de görev yapan gazetecilerin maddi ve sosyal anlamda sıkıntı çektiklerini belirtti.

Keskin ise yerel basının önemini vurgulayarak şu sözlere yer verdi:

" Bugün AK Parti Düzce İl Yönetimi olarak Düzce Gazeteciler Cemiyetini kongresinden  sonra Başkan Erol Tayhan ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İnşallah yeni dönem hayırlara vesile olur. Düzce için bir fark olur. Burada ne kadar zor şartlar altında görevini yerine getirmeye çalışan basın mensuplarımızın çabalarının bilincindeyiz. Hepinizi Allah kazadan beladan korusun diyorum. Biz siyasetçilerin halka ulaşmasında en büyük rolü oynuyorsunuz. Ben 20 yıldan beri siyasetin içerisindeyim. Biz de birçok eksiğimizi Düzce'nin eksiklerini sizlerin sayesinde öğreniyoruz. Dolayısıyla basın çok önemli bir faktör olarak karşımıza çıkıyor. Ben Düzce Gazeteciler Cemiyetine yeni dönemlerinde başarılar diliyorum."

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ise AK Parti Düzce İl Teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şu sözlere yer verdi:

Öncelikle AK Parti Düzce İl teşkilatına yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek şu görüşleri dile getirdi: “Düzce'de gazeteler de, gazeteciler de zor durumda. Ekonomik anlamda yaşanan sıkıntılar ve medyanın yaşadığı sorunlar yerel alanda daha büyük. Bu açıdan biz yereldeki sıkıntıları sizlerle paylaşırsak en azından sorunları birlikte çözebileceğimizin bilincindeyiz."

 

 


Editör: E. TAYHAN