2023'te yapılacak seçimlerle ilgili eski belediye başkanlarına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu seçim, kızgınlıkla, kırgınlıkla, nefsaniyetle hareket edilebilecek bir seçim değildir." ifadelerini kullandı.

 
7.07.2022 - 11:34
Güncelleme 7.07.2022 - 12:06
Kaynak: Özel Haber
907

DÜZCE'DEN DE ESKİ BAŞKANLAR KATILDI

Ak Parti tarafından geçmiş dönem belediye başkanlarının katıldığı toplantı düzenlendi. Toplantıya Düzce'den Düzce eski Belediye Başkanları Mehmet Keleş ve İsmail Bayram, Akçakoca eski Belediye Başkanları Cüneyt Yemenici ve Nazmi Çiloğlu, Gümüşova eski Belediye başkanı Ahmet Azap, Konuralp eski Belediye Başkanı Yusuf Ercan, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Kaynaşlı eski Belediye Başkanları Eftal Altundal, İsmail Korkmaz ve Erol Bayraktar, Cumayeri eski Belediye Başkanı Recep Tuna, Yığılca eski Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ve eski il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri katıldı.

ESKİ BAŞKANLARDAN ÖZVERİ İSTEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
2023'te yapılacak seçimlere ilişkin önemli ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililerden özveri istedi.

"Cumhurbaşkanlığını kazanmamış şart"
Erdoğan, 2023 seçimlerini Cumhur İttifakı'nın kazanması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 seçimlerini Meclis'te Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanlığında bizim kazanmamız şarttır. Bunların muhasebesini çeşitli zeminlerde beraberce yaptık ve yapıyoruz." dedi.

"KIZGINLIKLA VE KIRGINLIKLA HARAKET EDİLECEK BİR SEÇİM DEĞİL"

"Bu seçim kızgınlıkla, kırgınlıkla hareket edilebilecek bir seçim değildir." diyen Erdoğan, konuyla ilgili ifadelerini şöyle sürdürdü:

"2023 seçimlerini Meclis'te Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanlığında bizim kazanmamız şarttır. Bunların muhasebesini çeşitli zeminlerde beraberce yaptık ve yapıyoruz.

Evlatlarımızın geleceği için bu imtihanı da vermeye mecburuz. 2023 seçimleri tüm bunların ötesinde bir anlam ve öneme sahiptir. Bu seçim kızgınlıkla, kırgınlıkla hareket edilebilecek bir seçim değildir. Kardeşlerim, bu topluluk birbirlerini 'Yaradılanı severiz, yaradandan ötürü' felsefesiyle sevmeli."


Editör: E. TAYHAN