AKÇAKOCA “HAMSİ FESTİVALİ”NE TAM NOT…!

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, ilçeye renk katan böyle festivallerin devamının geleceğini söyledi.

AKÇAKOCA “HAMSİ FESTİVALİ”NE TAM NOT…!
13.12.2021 - 18:58
Güncelleme 13.12.2021 - 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
1102

2. Akçakoca Hamsi festivali (12.12.2021) Pazar günü yoğun katılımla gerçekleştirildi. Sadece Düzce değil çevre il ve ilçelerden de vatandaşların ilgi gösterdiği festivale birçok siyasi de katıldı. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, ilçeye renk katan böyle festivallerin devamının geleceğini söyledi.

 

2019 yılında ilki düzenlenen daha sonra pandemi nedeniyle ara verilen Akçakoca Hamsi Festivali’nin ikincisi Pazar günü düzenlendi. Hem araç hem insan konusunda adeta izdihamın yaşandığı festivale büyük bir ilgi vardı. Festivale AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Özcan Dağıstanlı, İGM Başkanı Çiğdem Günal, Beşiktaşlı eski futbolcu ve teknik adam Akçakocalı Ertuğrul Sağlam ve bir çok vatandaş katıldı.

TONLARCA HAMSİ PİŞİRİLDİ

Çınar caddesinde kurulan ızgaralarda tonlarca hamsi pişirilerek vatandaşa dağıtılırken, Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can ve Belediye Başkanı Okan Yanmaz da ızgaranın başına geçerek hamsi pişirdiler.

Böceeeek grubu ve Ekin Uzunlar konseriyle horonlar tepen vatandaşlar festivalin tadını çıkardı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz,  yaptığı açıklamada, festivale gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Yanmaz, “ Şehrin girişinde  trafiğin durduğunu duydum, bu kadar yoğun olması ve ilgi görmesi  bizleri mutlu etti. Her sene üstüne koyup da daha da iyi organizasyonlar yapacağız” dedi.


Editör: E. TAYHAN