BAŞKAN YANMAZ BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ

Akçakoca Belediye Başkanı M. Okan Yanmaz, uzun bir aranın ardından kepenk açan esnafa hitaben yaptığı açıklamada “sizin her zaman yanınızdayız” dedi.

BAŞKAN YANMAZ BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ
2.06.2021 - 18:03
1304

Pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra kepenk açan esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Başkan Yanmaz “esnafların talep ve önerileri bizim için önemli” dedi.

MAHALLELERİ ZİYARET EDİYOR

Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz, ilçeye bağlı 7 mahallenin tamamını periyodik olarak ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geliyor. Ziyaretlerinde vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Yanmaz, hem talep ve önerileri not alıyor hem de Akçakoca Belediyesi'nin hizmetleri hakkında vatandaşları bilgilendiriyor Başkan Yanmaz, "Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler doğru yolda olduğumuzu bizlere bir kez daha gösterdi. Akçakoca’da katılımcı yönetim anlayışı ile ortak yaşam alanımızı hep birlikte daha da güzelleştireceğiz" dedi.

Mahalle ziyaretleri ile sorunları yerinde tespit ettiklerini ve vatandaşları dinlediklerini ifade eden Başkan Yanmaz, "Baharın ilk günlerindeyiz, bahar yeni umutların yeşerdiği, yeni yolların açıldığı ve güzelliklerin umut edildiği bir dönem olarak adlandırılıyor. Çok sıkıntılı bir dönem geçirdik, geçtiğimiz yıl Mart ayından bu yana yani tam bir yıla yakın süredir insanlar büyük bir stres ile pandemiye karşı mücadele ediyorlar. Bugün kısıtlamaların kısmı olarak hafiflemesiyle dükkânlar tekrar açıldı. Tüm bu süreçte esnafımızı yalnız bırakmadık onlarla beraberdik, bugün de onları ziyaret ettik, hayırlı işler diledik, istek ve taleplerini dinledik. İnsanlarımız oldukça mütevazi ve yapıcı. Çalışmalarımız ile ilgili mutlu olduklarını görmüş olduk. Hangi sokağımızda ne eksik var onları da görüyoruz. Sorunları birlikte çözeceğiz, birlikte yürüyeceğiz ve zorluklara karşı birlikte mücadele ederek, kazanacağız" diye konuştu.

 


Editör: E. TAYHAN