DÜZCE CHP DEPREM BÖLGESİ’NDE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Teşkilatı Gaziantep’in Nurdağı ilçesine yardım götürdü.İl Başkanı Semih Cemşit'in bizzat eşlik ettiği yardım çalışmalarında Düzce'den getirilen yardım malzemeleri yetkililere teslim edildi.

DÜZCE CHP DEPREM BÖLGESİ’NDE
16.02.2023 - 17:11
Kaynak: Objektif Ajans
567

Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen depremin ardından bölgeye yardımlar aralıksız sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Örgütü, Gaziantep’in Nurdağı ilçesine yardım götürdü. İl Başkanı Semih Cemşit, Başkan Yardımcıları Ümit Aktiş ve Nart Altan, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Çatır, yardımcısı Metin Dursun ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte depremzedelere yardım etmek üzere afet bölgesine gittiler.

CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, “CHP Düzce İl Örgütü olarak, Genel Merkezin koordinasyonu doğrultusunda, Kadın Kolları Başkanımız Aylin Nazlıaka ve milletvekili İrfan Kaplan ve Bayram Yılmazkaya öncülüğünde, Karkamış Belediye Başkanımız Ali Doğan ve Nurdağ İlçe Başkanımız Fatih Dinç ile beraber Gaziantep Nurdağı ilçesine, depremzedeler için yardım dağıtım merkezi oluşturduk. Depremzedelerin her türlü ihtiyacını buradan sağlıyoruz. Partimiz, gelen yardımları koordineli bir şekilde afet bölgelerine gönderiyor.” dedi.

Bir ilçenin tamamen yok olduğunu, sağlam bina kalmadığını belirten İl Başkanı Cemşit, “CHP Düzce olarak Gaziantep Nurdağı’na hareket ettik. Burada ilçe kalmamış. Sağlam ev yok. İlçe fay hattı üzerinde olması nedeniyle depremden çok fazla zarar görmüş. Maalesef yağmalar oluyor ancak burada diğer şehirlerden gelen vatandaşlarımız canla başla yardım yapıyorlar. İletişimde sıkıntılar yaşanıyor hala bölgede. Birlik olarak atlatacağımız bir dönemdeyiz.” şeklinde konuştu.


Editör: E. TAYHAN