CHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZCAN’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Özcan açıklamasında “TEK ADAM REJİMİNE bir son vermek. Emin olun sadece CHP içinde ve Millet İttifakında değil; bu memlekette herhangi bir siyasi partiye üye olmayan, kendisini siyaset dışında tutmak isteyen her yurttaşın dileği budur.Dava arkadaşlarıma teşekkür ederim”dedi. dedi.

CHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZCAN’DAN AÇIKLAMA GELDİ
10.04.2023 - 11:04
Kaynak: .Objektif AJANS.
1500

CHP Düzce 1. Sıra milletvekili adayı Talih Özcan, listelerin açıklanmasının ardından yaptığı ilk açıklamada “Dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Düzce Milletvekili 1. Sıra adayı Talih Özcan’ın açıklaması aynen şöyle:

“14 Mayıs seçimlerine doğru yola çıkarken; kuşkusuz hepimizin tek bir amacı vardı… O da her ortamda sıkça dile getirdiğimiz gibi, TEK ADAM REJİMİNE bir son vermek. Emin olun sadece CHP içinde ve Millet İttifakında değil; bu memlekette herhangi bir siyasi partiye üye olmayan, kendisini siyaset dışında tutmak isteyen her yurttaşın dileği budur.

Çünkü, bugün içinde bulunduğumuz hayat pahalılığından, baskılardan, kurumsal yozlaşmalardan yakınmayan kimse yok. Çok bunaldık, çok öfkelendik. Biz bir ÇIKIŞ noktası arıyoruz. Önümüzde de iki seçenek var; ya bu baskıcı iktidara boğun eğeceğiz, sonuçta da yok olacağız ya da ‘yeter artık’ deyip özgürlüğümüze kavuşacağız.

Tabii ki ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE kavuşmak TEK ADAM REJİMİNE son vermek istiyoruz. CHP’li aday arkadaşlarımın, partimizin ve Millet ittifakının her bir neferinin gayesi budur. Bu hizmet yarışında BİRLİKTE yol aldık. Şimdi Milletvekilliği adaylığı için bir SIRALAMA oluştu. Şahsıma büyük bir SORUMLULUK verildi, bundan da ONUR duyuyorum. Ama emin olun TEK BİR YÜREK ile hareket edeceğiz. Her birinizin bu görevi layıkıyla yapacağınızdan hiç kuşku duymuyorum.

Partimizin, Millet ittifakının her üç Milletvekili adayı olarak, sizin yüreğinizle, sizin gücünüzle AMAÇLARIMIZ için çalışacağız. Bu bayrak yarışında büyük bir dayanışma gösterdik, birbirimize inandık ve öyle de olacağız. Tüm bunlar için sizlere teşekkür ediyorum ve bir kez daha belirtmek istiyorum, BİZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, size söz veriyorum. Selam ve saygılarımla."


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar