MİLLET İTTİFAKININ "MİLLETVEKİLİ ADAYLARI" ALANDA...!

MİLLET İTTİFAKI "DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI" MİLLETİN BÜYÜK İLGİSİYLE KARŞILAŞTI; İSTANBUL CADDESİ TARANDI.

MİLLET İTTİFAKININ "MİLLETVEKİLİ ADAYLARI" ALANDA...!
15.04.2023 - 11:15
Güncelleme 15.04.2023 - 11:30
400
2

Millet İttifakı Düzce Milletvekili adayları merkezde alan çalışmalarına başladı. İstanbul Caddesi tarandı esnafla görüşüldü.Vatandaşların ilgisi objektiflere yansıdı. 

Millet İttifakı Düzce Milletvekili adayı Talih Özcan, merkez otopark camiinde Cuma namazını kılmasının ardından diğer iki milletvekili adayları Aslıhan Akbal Tüysüz ve Jale Uzunhasan’la birlikte cuma namazı sonrası İstanbul caddesi üzerinde esnaflarla bir araya geldi. Milletvekili Adayı Talih Özcan, Aslıhan Akbal Tüysüz ve Jale Uzunhasan ile birlikte ittifak üyesi partilerin tamamının il ve merkez ilçe başkanları ile bir çok partilinin de hazır bulunduğu gezide vatandaşların ilgisiyle karşılaştılar.


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • Osman Ali
    Osman Ali
    15.04.2023 11:35

    Ben sizi ilk görüyorum alanda. Kolay gelsin. Talih Özcan Cuma namazını Otopark Caminde kılacağını bilseydim oraya gelirdim.

  • Selami Güner
    Selami Güner
    15.04.2023 11:33

    Millet ittifakı adı üstündü milletle birlikte olmalı.Kolay gelsin desteğimiz devam ediyor. Siz sürekli milletli olun bu bize yeter.

Resmi İlanlar