“DÜZCE DEVA PARTİSİ” KURULUŞU KUTLUYOR

CAYMAZ: BİZ MUHALEFETİ MUHALEFET OLSUN DİYE YAPMIYORUZ

“DÜZCE DEVA PARTİSİ” KURULUŞU KUTLUYOR
6.12.2021 - 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
1530

Düzce DEVA Partisi, 1. kongresinin yıldönümünü kutluyor. Kutlama kapsamında basına verilen kahvaltıda konuşan İl Başkanı Murat Caymaz, " Biz boş muhalefet yapmıyoruz, doğruları dile getiriyoruz" dedi.

4 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilen  Deva Partisi Düzce İli Olağan 1. Kongresinin  yıldönümünde Düzce DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz ve teşkilat üyeleri kahvaltılı toplantıda basın ile bir araya geldi.

DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz,  "Bir yıldır özveriyle çalışmalarımıza katkı sağlayan ve ülkemiz adına güzel yarınlar oluşturmak adına emek harcayan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." diyerek, 1 yılda Düzce DEVA teşkilatının yaptığı çalışmaları anlattı.  

Düzce’nin sorunlarını belirleyerek kamuoyuyla paylaştıklarını belirten Caymaz şöyle konuştu:

" Düzceliler daha önceden sorunları dillendirmeye korkuyordu, ancak bugünlerde artık herkes konuşmaya başladı çünkü  bıçak kemiğe dayandı. Her gün yapılan zamlar artık insanımızın tahammül edeceği sınırların çok çok üzerine çıktı. DEVA Partisi olarak yeni bir siyaset inşaat etmeye çalışıyoruz. . Ortak akıl ile birlikte yapacağımız faaliyetlere karar veriyoruz. Biz muhalefeti muhalefet olsun diye yapmıyoruz. Doğruları dile getiriyoruz. Ülkemizin, milletimizin menfaatine olan tüm konuları dile getiriyoruz ve çözüm önerileri sunuyoruz." dedi.

Partisinin Türkiye gündemi ile ilgili görüşlerini de paylaşan Caymaz, en önemli gündem konusu olan ekmek fiyatları hakkında ise, ‘bir çuval unun 450 lira olduğu şu dönemde fırıncıları ya da esnafları, fırsatçılık ya da stokçulukla suçlamanın bir anlamı olmadığını’ da dile getirdi.

 

 


Editör: E. TAYHAN