“İSMAİL ALTIN” DEVA’NIN DÜZCE MİLLETVEKİLİ A. ADAYI

DEVA’NIN DÜZCE A.ADAYI “ALTIN” AZİMLİ VE KARARLI

“İSMAİL ALTIN” DEVA’NIN DÜZCE MİLLETVEKİLİ A. ADAYI
4.04.2023 - 13:49
Kaynak: Objektif Ajans
370

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)’nin 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları arasında yer alan İsmail Altın, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Düzce Özel Çağsu Hastanesi’nin başarılı  İşletme Direktörü İsmail Altın Objektif Ajans’a yaptığı açıklamada DEVA Partisi’nin Düzce İl Teşkilatının kurucuları arasında yer almanın gururunu yaşadığını belirterek “Partimizin Düzce’de en üst seviyede yerini alması için genel Başkanımız Ali Babacan’ın gösterdiği çizgide farkımızı anlatmak için çaba sarf ediyoruz. Bu idealle ülkemizin içinde bulunduğu ortamdan daha da üst seviyelerde olmasının mümkün olduğunu halkımıza anlatarak bu bilinci yerleştirmeye çalışıyoruz” dedi.

DEVA Partisi Düzce Milletvekili Aday Adayı İsmail Altın, parti olarak şimdilik Düzce’de hedeflerimizi ve ilkelerimizi milletimizle paylaşarak Millet ittifakı olarak farkımızı ve ülkeye katacağımız değerleri vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Hayırlısıyla çıktığımız bu yolda başarılı bir süreci yakalayacağımızdan eminiz” dedi.

 

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar