BAŞKAN ÖZLÜ DÜZCE TSO’DA PROJELERİNİ ANLATTI

BAŞKAN ÖZLÜ, DÜZCE TSO’DAN “PROJELERİNE DESTEK” İSTEDİ

BAŞKAN ÖZLÜ  DÜZCE TSO’DA PROJELERİNİ ANLATTI
26.04.2023 - 13:02
Kaynak: Objektif Ajans
416

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini ziyaret etti.


Gerçekleşen ziyaret programında Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın yanı sıra Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat, Meclis Başkan Yardımcıları Murat Taştepe ve Metin Topal, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri hazır bulundu.

 Ziyaret programında konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin her noktasında farklı projeler geliştirdiklerini, bu projelerde de Düzce TSO ve Düzceli iş insanlarından destek beklediklerini söyledi. Özlü, Konuralp’te devam eden kazı çalışmaları, içme suyu projeleri, Asar projesi, kent estetiği projeleri gibi birçok proje ile Düzce’nin gelişimine katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Dr. Faruk Özlü, Turizm alanında belediye olarak tanıtım çalışmalarına önem verdiklerini fakat yatırımcılardan da Düzce’de konaklama tesisleri açısından yatırımlar yapmalarını beklediklerini belirterek, Düzce TSO üyelerinden bu konuda adımlar beklediklerini de sözlerine ekledi.

Ziyarette konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Turizm konusunda odamızda Turizm Masası oluşturduk. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Emitt fuarında da ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Kurmuş olduğumu Turizm Masası ile ilimizdeki turizm destinasyonları ile yatırımcıları eşleştirmeyi, yatırımcıların sorunlarına destek olmayı ve yatırımlarını en kısa sürede hizmete alabilmeleri için ön ayak olmayı planlıyoruz. Bu birime işinde iyi olan bir arkadaşımızı görevlendirdik ve hızlıca çalışmalarına başladı. Yine Emitt Fuarında Turizm Bakanımız ile ayak üstü sohbet etme şansı bulduk. Beyköy-Abant yolu için kendisinden destek istedik. Kendisi de bu konuda adım atılabileceğini, en kısa zamanda bir araya gelerek soruna çözüm üretmek üzere bizi Ankara’ya davet etti. Bunun haricinde bizim en önemli sorunumuz Gümrük Müdürlüğü. Bu konuda da belli bir aşamaya kadar geldik. Şu an Gümrük Müdürlüğü için belirlediğimiz yer açısından bazı sorunlarımız var. İstişarelerle bu sorunu da aşacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Ankara ayağında yapılması gereken herhangi bir konu olduğunda kendisinin konuya dahil olacağını belirten Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yerelde çözülebilecek konularda da Düzce TSO ile birlikte hareket edeceğini ifade etti. Özlü, OSB Yönetimi, Düzce TSO Yönetimi ve Düzce Belediyesi olarak en kısa zamanda bir araya gelinmesi ve Gümrük Müdürlüğü’ne yapılacak olan yer tahsisi konusunun netleşmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju Acar, ziyarette yapmış olduğu konuşmada Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve Düzce Belediyesi’nin ortak hedefinin kentte yaşayanlara hizmet olduğuna işaret ederek, istişare ortamının ve ortak projelerin devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Ziyaret programının devamında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştireceği projeler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar