ÖZLÜ AKCAKOCA'DA VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, parti faaliyetlerine destek vermek amacıyla Akçakoca’ya gitti. Döngelli ve Çiçekpınar köylerine giden Özlü, burada vatandaşlarla hasbıhal etti.

ÖZLÜ AKCAKOCA'DA VATANDAŞLARI DİNLEDİ
10.06.2022 - 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
488

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, parti faaliyetlerine destek vermek amacıyla Akçakoca’ya gitti. İlçeye bağlı Döngelli ve Çiçekpınar köylerine giden Özlü, burada vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Özlü, beraberindeki heyet ile birlikte Akçakoca ilçesine bağlı Döngelli ve Çiçekpınar köyünü ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özlü, vatandaşlardan gelen soruları cevapladı.

 

İki köye yaptığı ziyaretle ilgili paylaşım yapan Başkan Özlü: “ Karadeniz’in incisi Akçakoca ilçemizin Döngelli ve Çiçekpınar köyündeyiz. Kıymetli hemşehrilerimle, Akçakoca’mızda olmaktan mutluluk duyuyor, buradan Akçakoca’mızın güzel insanlarına selam ve muhabbetlerimi sunuyorum “ dedi.

 

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün Döngelli ve Çiçekpınar köylerine yaptığı ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu Üyeleri,  Kadın kolları, Gençlik Kolları, İl Genel meclisi ve Belediye meclis üyeleri katıldı.

 

Editör: E. TAYHAN