BAŞKAN ÖZLÜ, DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ’Nİ AĞIRLADI

*TAYHAN, BAŞKAN ÖZLÜ’YE “GAZETECİLER CEMİYETİ”NİN KURULUŞ VE ÜLKE GENELİNDEKİ FAALİYETLERİNİ ANLATTI.

BAŞKAN ÖZLÜ, DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ’Nİ AĞIRLADI
20.10.2021 - 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
1569

Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni seçilen Yönetim Kurulu, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü makamında ziyaret etti.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti yapılan kongrenin ardından ziyaretlerine başladı. İlk olarak Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarete Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Düzenlenen ziyarette Düzce’de devam eden yatırımlar ve Düzce’ye neler yapılması gerektiği gibi konular üzerinde duruldu.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Özlü, yeni yönetime başarılar dileyerek şunları söyledi. “Bizim bütün faaliyetlerimizdeki başarı kriteri toplumun menfaatleri. Biz ne kadar iş yaparsak yapalım toplumu memnun edemezsek başarılı olamayız. Bu ölçünün ortaya çıkmasında da basının çok büyük bir önemi var. Bizim çalışmalarımızı faaliyetlerimizi Düzce’de yaşayanlarla paylaşırsanız başarımız ortaya çıkar” dedi.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan’da Başkan Özlü’ye önce Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin deprem sonrası il olmasının ardından yaşadığı kuruluş aşaması hakkında bilgiler vererek gelinen nokta hakkında bilgiler verdi.

TÜRKİYE “DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ”Nİ TANIDI

Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluşunu tamamlamasının ardından Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na kabul edildiğini dile getirerek, daha sonra dört delege ile katıldığı seçimlerde etkili rol aldığını kaydetti.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Düzce İl Temsilciliği görevlerini de ifa ettiğini belirterek şunları söyledi, “Düzce Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu olarak sizi makamınızda ziyaret ederek, kentin sorunları ile ilgili istişare etmek istedik. Konumunuz ve görevimiz itibariyle kentle ilgili, kentin gelişimi ve kalkınmasıyla ilgili her zaman yanınız da olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi.


Editör: E. TAYHAN