DÜZCE BELEDİYESİNE “KARLA MÜCADELEDE TAM NOT”

BELEDİYE “KARLA MÜCADELEDE” BU DEFA HIZLI DAVRANDI; HALKTAN TAKDİR ALDI. DÜZCE BELEDİYESİ EKİPLERİ SABAHIN ERKEN SAATLERİNDEN İTİBAREN ALANLARDAYDI

        DÜZCE BELEDİYESİNE “KARLA MÜCADELEDE TAM NOT”
8.02.2023 - 15:44
Güncelleme 8.02.2023 - 15:49
758
2

DÜZCE BELEDİYESİ EKİPLERİ SABAHIN ERKEN SAATLERİNDEN İTİBAREN ALANLARDAYDI.

Her kar yağışında “karla mücadele” konusunda eleştiri konusu olan Düzce Belediyesi çalışanları bu defa halktan tam not aldı.8. Şubat Çarşamba sabahı aniden bastıran beyaz örtü, ana arteller başta olmak üzere bir çok sokak ve caddenin karla kapanmasına neden oldu.

Sabaha karşı 05.00’da başlayan kar Düzce’de birçok yolu trafiğe kapattı. Bu duruma anında harekete geçerek müdahale eden belediye ekipleri bazı bölgeleri küçük ve büyük çaplı iş makineleri ile; araç girmeyen yol ve yayaların geçtiği yerleri de kürekli ekiplerle temizleyerek şehri ferahlattı.

“VATANDAŞ- BELEDİYE” ELELE  

Belediye çalışanlarının fedakar çalışmalarına tanıklık eden esnaflarda küreklerle dükkan ve işyerlerinin önlerini temizleyerek karla mücadele ekiplerine destek verdi. “Vatandaş-belediye” dayanışmasına tanıklık ettiğimiz temizlik çalışmaları sonucu kentin ana artelleri ve özelikle yayaların yol güzergahları ile işyerlerinin önleri kardan temizlenmiş oldu.

  

 


Editör: E. TAYHAN