DEPREM BÖLGESİNDE “ÖRNEK DÜZCE DAYANIŞMASI”

BAŞKAN ÖZLÜ, GELEN HER TALEBİ DEĞERLENDİRİYOR.AŞ EVİ İÇİN 1 KAMYON GIDA MALZEMESİ YOLA ÇIKTI HER İMKAN AFETZEDELER İÇİN...

DEPREM BÖLGESİNDE “ÖRNEK DÜZCE DAYANIŞMASI”
27.02.2023 - 10:17
Kaynak: Objektif Ajans-
632

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Maraş depreminin ardından afetin yaşandığı illere yönelik ziyaretinin yanı sıra bölgede yardım için bulunan ekiplerin ihtiyaçlarının giderilmesi için de destek sağlıyor. Düzce Belediyesi, Başkan Özlü’nün talimatıyla depremin ardından bölgede Aşevi kuran Cumayeri Belediyesinin erzak talebini karşılamak için bir kamyon gıda malzemesini yola çıkardı. 

Düzce Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen depremin ardından tüm birimleriyle hem afet bölgesinde hem de Düzce’de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Düzcelilerin de desteği ile gıdadan içme suyuna, kışlık kıyafetten hijyen ürünlerine ve bebek malzemesine, öz kaynakları ile üretimini gerçekleştirdiği tuvaletten duşa, bebek bakım kabininden sobaya kadar seferberlik halinde hareket eden Düzce Belediyesi, bölgede bulunan ekiplerin ihtiyaçlarının giderilmesine de ön ayak oluyor.

 

"DEPREMZEDELER İÇİN CUMAYERİ VE DÜZCE BELEDİYESİ EL ELE"

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçtiğimiz günlerde Hatay'ın Antakya ilçesinde Cumayeri Belediyesi tarafından kurulan aş evini ziyaret etmişti. Başkan Özlü, ziyaret esnasında erzak ihtiyacının giderilmesi için gelen talep doğrultusunda hazırlık yapılması için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne talimat verdi.

Müdürlük ekipleri, hızlı şekilde hazırlıklarını tamamlayarak makarnadan pirince, patatesten soğana, mutfak tüpünden bakliyat ürünlerine, sıvı yağdan mutfak gereçlerine kadar tonlarca malzemeyi tedarik ederek kamyona yüklendi. Yardım kamyonu Hatay'ın Antakya ilçesine doğru yola çıktı.


Editör: E. TAYHAN