Rektör ÇAKAR'DAN GENÇLERE

Rektör ÇAKAR, GENÇLERE SESLENDİ.

Rektör ÇAKAR'DAN GENÇLERE
23.11.2021 - 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
779

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce Teknopark, Kariyer Topluluğu, Düzce Üniversitesi ve üniversitenin Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi iş birliği ile düzenlenen Girişimcilik Maratonu’21 etkinliğinde iş fikirlerini sunacak gençlerin fikirlerini dinlemek için tüm gençleri sosyal medya üzerinden davet etti.

19 Kasım’da başlayan ve bu akşam sona erecek olan etkinlik, katılımcıların fikirlerini sunması ve ardından seçilen fikirler doğrultusunda takımların oluşturulmasıyla devam edecek. Takımlar, 48 saat boyunca alanında uzman eğitmenlerce verilecek kısa eğitimler ve mentorlerin destekleriyle çalışmalarını yürütüp fikirlerini bir iş modeline çevirecek ve olgunlaştıracaklar. Etkinlik sonrasında ise takımlar, jüri önünde sunumlarını yapacaklar. Yapılan sunumların jüri üyeleri tarafından değerlendirilmesiyle de dereceye giren takımlar belirlenecek. Etkinlik, katılım ve dereceye girenlere başarı sertifikalarının ve ödüllerinin verilmesiyle son bulacak.
Rektör Çakar, gençlerin her platformda seslerini duyurabilmesi için sosyal medyasından gençlere seslenerek, “Sevgili Gençler, Cumhuriyet Konferans Salonuna bekliyoruz. Yepyeni iş fikirlerini sunacak arkadaşlarınızı dinlemek için gelin” dedi.

 


Editör: E. TAYHAN