Düzce KALKINMA VE TANITMA VAKFI GENEL KURULU YAPILDI

Ahmet MUTLU, Düzce TANITMA VE KALKINMA VAKFI BAŞKANI

Düzce KALKINMA VE TANITMA VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
14.07.2021 - 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
1457

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi ‘nde yapılan genel kurulda eski başkan Yusuf Taşhan başkanlığındaki yönetim kurulunun ibra edilmesinin ardından tek listeyle gidilen seçimde açık oyla Ahmet Mutlu başkanlığındaki yeni yönetim oy birliği ile yeni dönemin başkanı seçildi.

Mutlu başkanlığındaki yeni listede Düzce Üniversitesinden Rektör Yardımcısı Prof. Dr.İlhan Genç ve DÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar’da yer aldı. Bunun yanında yeni listede Ragıp Gökesaoğlu, Mehmet Bakan, Mahmut Selçuk Sönmez, Ahmet Recai Sönmez ve Muhittin Coşkun gibi iş insanları ile Pekintaş Düzce Fabrika Müdürü Ömer Faruk Darıyerli, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Ahmet Biriktir ile Belediye Başkanı olarak Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ile Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan’da yeni dönemin Vakıf yönetim kurulu listesinde yer aldı.

         

TAŞHAN:” VAKIF KAPANSIN” DİYENLER OLDU

2013 yılından bu yana Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı başkanlığı yapan Yusuf Taşhan genel kurulda yaptığı konuşmada “mevcut yönetim kurulu göreve geldiğinden bugüne kadar valilerimizle, Belediye başkanlarımızla sürekli telefon bağlantısı kurmuş olup, her yönetim kuruluna davet edilmişlerdir” diyerek de bu genel kurula katılım sağlamayanlara mesaj mahiyeti taşıyan serzenişte bulundu.

Taşhan, konuşmasında “Bırakın bu vakıf kapansın diyenler oldu” diyerek vakfın kurulduğu yılların kaymakamı Haydar Özgün başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek “Borcu yoktur, bu vakıf şu anda tertemizdir” diyerek yeni yönetime başarılar diledi.


Editör: E. TAYHAN