ÖZEL ÖĞRENCİLERİ KONUK EDİYOR

Düzce Üniversitesi; Düzce İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı “Özel Çocuk Özel Aile Üniversitesi” iş birliği protokolü kapsamında, özel gereksinimli öğrencileri Konuralp Yerleşkesi’nde konuk etmeyi sürdürüyor.

ÖZEL ÖĞRENCİLERİ KONUK EDİYOR
23.03.2022 - 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
562

Proje ile ülkemizde bir ilki gerçekleştiren Düzce Üniversitesi “her hafta, Düzce il merkezinde bulunan Özel Eğitim Meslek Okulu, Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulu ile Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerini konuk ediyor.

Düzce Üniversitesi “Eğitim Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Akemoğlu’nun koordinatörlüğündeki proje ile özel gereksinimli öğrencilere üniversite deneyimi kazandırılıyor. Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğrencilerinin karşıladığı konuk öğrenciler, Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi’ndeki “Oyun ve Müzik” dersine katıldı. Mühendislik Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, spor tesislerini ziyaret eden özel öğrenciler, Ortak Yaşam Alanı’nda vakit geçirerek Karavana Mutfağı’nda yemek yedi.

Etkinlik ile üniversite hayallerini gerçekleştiren özel öğrenciler, yaşamlarındaki en mutlu günlerden birini yaşayarak unutamayacakları anılar kazandı.


Editör: E. TAYHAN