ÇAKAR VEDA MESAJI YAYINLADI

Görevinden istifa eden Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, veda mesajı yayınladı.

ÇAKAR VEDA MESAJI YAYINLADI
2.06.2022 - 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
284

Mesajında, istifa gerekçesine ilişkin herhangi bir açıklama yapmayan Çakar’ın mesajı şu şekilde:

“2015 yılından bu yana özveri ve azimle yürüttüğüm Rektörlük görevimden ayrılmış bulunuyorum. Görev sürem boyunca Üniversitemiz pek çok başarı kazansı, her gün bir önceki günün üstüne koydu, samimiyetle çalıştı.

Üniversitemiz bu süreçte ilkleri başardı, bilimsel çalışmaları ve hepimizi gururlandıran çabaları ile adından söz ettirdi. Dünyanın sayılı üniversiteleri arasında yerini aldı. Bana, Üniversitemize liderlik ederek bu başarılara imza atma fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Yükseköğretim Kurulu’na, Sayın Bakanlarımıza, Sayın Valimiz başta olmak üzere Üniversitemize destek olan il erkanımıza, Üniversitemizin akademik ve idari personeline, bana her zaman enerji veren öğrencilerime, her başarımızı gururla duyuran yerel basın mensuplarına, STK’lara ve mensubu olmaktan gurur duyduğum ve her zaman yanımda hissettiğim Düzcelilere gönülden teşekkür ederim.

Vedalaşmak isteyenlerle 6 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 16.00’da Cumhuriyet Konferans Salonu’nda buluşacağım. Selam ve dua ile.”


Editör: E. TAYHAN