KİCK BOKS’TAN 3 MADALYA

7.Uluslararası Kick Boks Dünya Kupasında Düzceli sporcular 2 altın 1 bronz madalya kazandı

KİCK BOKS’TAN 3 MADALYA
16.05.2022 - 17:56
Güncelleme 16.05.2022 - 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
543

Kickboks Federasyonunun faaliyet programında yer alan 7. Uluslararası Kickboks Dünya Kupası 12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece/İstanbul' da yapıldı. Turnuvaya 52 ülkeden 3100 sporcu katıldı.

Düzceli sporculardan Ünzile Selin Ak rakiplerini yenerek Dünya Kupası Şampiyonu oldu. Sporcu Ünzile; Milli Takıma giriş biletini almış olup bu yıl yapılacak olan Kick Boks Dünya Şampiyonasına gitmeye hak kazandı ve Düzce’de Kick Boks branşında Milli Takıma gidecek ilk kadın sporcu olacak.

Diğer sporculardan Ardacan Durmuş karşısına çıkan tüm rakiplerini puan farkıyla yenerek şampiyonluğu elde etti. Dilber Doğru ise yarı finale kadar yükselerek turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Kick Boks Milli Takım – Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Antrenörü Aslan Doğan, “uzun zamandır sporcularımızla planlı, programlı çalışma içerisindeyiz. Dünya kupasında sporcularımızın performansları ve almış oldukları başarıları azmederek çalışmalarımızın sonunda oldu.” dedi.

 

 


Editör: E. TAYHAN