ÇALIŞMALARI KOLOĞLU İLE BİRLİKTE İNCELEDİ

Düzce Valisi Cevdet Atay, Cumayeri’nde sokak hayvanları bakımevi ve hilal tepe mesire alanında incelemelerde bulundu. Atay daha sonra Yatılı Hafızlık Kuran Kursu inşaatını ziyaret etti.

ÇALIŞMALARI KOLOĞLU İLE BİRLİKTE İNCELEDİ
31.03.2022 - 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
787

Düzce Valisi Cevdet Atay, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu ile birlikte, ilçeye yapılacak olan Sokak Hayvanları Bakımevi projesinin çalışmalarını yerinde inceledi. Atay daha sonra, Cumayeri’nin en önemli projelerinden biri olan Hilal Tepe çalışma alanına giderek incelemelerde bulundu.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, “Sayın Valimiz Cevdet Atay ve beraberindeki heyet ile birlikte, Cumayeri'mizin tanıtımında büyük katkı sağlayacak olan Hilal Tepe Mesire Alanı'mızdaki çalışmaları yerinde inceledik. Ardından, kısa süre önce yapımına başladığımız ''Sokak Hayvanları Bakımevi'' projemizi, Sayın Cevdet Atay'ın katılımları ile yerinde inceleyerek projenin detayları hakkında istişarede bulunduk. Sayın valimiz ile birlikte daha sonra ilçemizde İnşaatı devam eden, Diyanet İşleri Başkanlığı Cumayeri Müftülüğü Yatılı Hafızlık Kuran Kursu İnşaatını ziyaret ettik.” dedi.


Editör: E. TAYHAN