Valilik 15 Temmuz programı hazırladı

Sakarya Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler düzenledi. 11 Temmuz'da başlayan etkinlikler, 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece sona erecek.

Valilik 15 Temmuz programı hazırladı
14.07.2022 - 14:21
Kaynak: Özel Haber
620

Etkinlikler, Adapazarı, Serdivan, Arifiye, Erenler, Akyazı İlçeleri Kaymakamları, Belediye Başkanları, İlçe Emniyet Müdürleri, İlçe Jandarma Komutanları, İlçe Müftüleri ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlileri tarafından 15 Temmuz Gazi ailelerini ziyaretlerle başladı..

 Bugün, ( 13 Temmuz  Çarşamba) A.K.M. önünde fotoğraf sergisi açılırken, etkinlikler15 Temmuz  Cuma  günü devam edecek. Şehit Serdar Gökbayrak’ın  Arifiye ilçesinde bulunan kabri ve ailesi ziyaret edilecek,
Orhan Camii’nde Cuma namazı öncesi Mevlid-i Şerif okunacak ve okunan Hatm-i Şeriflerin duası yapılacak,            

15 Temmuz akşamı saat  20:00'de Demokrasi Meydanı Sahne Etkinlikleri düzenlenecek.
Mehteran gösterisi,  Kuran-ı Kerim Tilaveti, Sela Okunması, Şehitlere Dua, 15 Temmuz Kısa Film Gösterimi, 15 Temmuz Gazilerinin topluca sahneye davet edilmesi ve selamlama, 15 Temmuz videosu gösterimi gibi etkinliklerin yer alacağı program, Sabah namazından önce sela okunması ve sabah namazı ile sona erecek.      

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Çerçevesinde 14 Temmuz akşamından itibaren 15 Temmuz günü için tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları Türk Bayraklarıyla donatılacak.


Editör: E. TAYHAN