10-11-12 Haziran 2022 tarihlerinde Diyarbakır'da yapılacak olan Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları turnuvasına Düzce’den katılacak olan öğrenciler yapılan İl Finali ile belirlendi.

İlkokul kategorisinde mangala, pentago, Q-bitz ve küre oyunları, Ortaokul kategorisinde mangala reversi, pentago, kulami ve küre oyunlarında il turnuvası yapıldı.
Turnuva sonrası dereceye giren öğrencilere madalya ve ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Girgin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Düzce Gençlik Merkezi Müdürü Samet İnce, Turnuva Koordinatörü ve hakemler tarafından verildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç turnuvaya katılan öğrencileri tebrik etti ve Diyarbakır'da yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilere Türkiye finalinde başarılar diledi.
Editör:
E. TAYHAN