Tayyare Limanı Dergisi’nin Çevre Konulu 12’inci Sayısı Yayınlandı

Tayyare Limanı Dergisi, ‘Bir Yer Bulamayız Dünyadan Uzak’ başlığı altında çevre, iklim krizi ve sürdürülebilirliğe dair konuları ele aldığı 12’ inci sayısını tayyarelimani.com’ da yayınladı.

Tayyare Limanı Dergisi’nin Çevre Konulu 12’inci Sayısı Yayınlandı
5.06.2023 - 17:45
Güncelleme 5.06.2023 - 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
382

Ocak ve haziran ayı sayısında ‘Bir Yer Bulamayız Dünyadan Uzak' başlığı ile birlikte okuyucularının karşısına çıkan Tayyare Limanı’nda çevre ve iklim krizine dair konulara yer veriliyor.

Sıfır Atık Projesi bağlamında dijital olarak yayınladığımız dergimizde, aramıza katılan her arkadaşımız için TEMA Vakfı ile yaptığımız fidan bağışının sertifikalarına, farkındalık yaratmak adına “Yeni İnsanlar Yeni Umutlar” köşemizde yer vermeye başladık.

Biz biliyoruz ki; dünyamızı hep birlikte korumak en büyük görevimiz ve bu sebeple doğa dostu bir marka olarak var olmalı ve öncülük yapmalıyız. Dergimizin bu sayısında da doğa dostu markaları ve projelerini ön plana çıkardık. Aynı zamanda “Sürdürülebilir bir yaşam için ilk adımım neler olmalı?” diyen okurlarımızı düşünerek doğa dostu alışkanlıklara engel olan ön yargılara ve sürdürülebilir mimarinin önemine değindik.

Konumuz çevre olunca güneş enerjisini sistemini kullanarak yaptığı işlerle adından söz ettiren Enge Energy Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu ile röportaj yapmak istedik. 

Düzce Üniversitesi’nden Prof. Dr. Öznur Bozkurt, “Sürdürülebilirlik ve Çevre” adlı yazısında sürdürülebilirliğe dair merak edilen birçok konuya cevap veriyor. Özkan Gözütok ise “Bir Yer Bulamayız Dünyadan Uzak” yazısında bizlere insanoğlu için çevrenin öneminden bahsediyor.

Dergiyi hazırlayan ekibin ortak derdi olan çevre, Tayyare Limanı’nın en değerli sayılarından biri oldu.

Dijital ve ücretsiz olarak yayınlanan Tayyare Limanı Dergisi, yeni sayısı ve birçok içeriğiyle tayyarelimani.com’da okuyucularını bekliyor.

Online olarak yayınlanan Tayyare Limanı Dergisini tayyarelimani.com web sitesinde bulabilirsiniz.


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar