ARICILARA 500 ÇUVAL ŞEKER DAĞITILDI

TAHAP, Düzce ve ilçelerindeki arıcılara çuvalı 400 TL'den şeker dağıttı. Ucuz şeker alan yaklaşık 150 arıcı, federasyon başkanı Mustafa Sarıoğlu’ na ve İl yönetimine teşekkür etti.

ARICILARA 500 ÇUVAL ŞEKER DAĞITILDI
6.04.2022 - 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
717

Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Federasyonu TAHAP, Düzce ve ilçelerinde arıcılar ucuz şeker dağıttı.

  TAHAP Düzce  İl sorumlusu Aykut Keleş verdiği bilgide,   "365 lira artı nakliye ile şekeri üyelerimize temin ettik. Akşam bir tır geldi. Bir iki gün içinde iki tır şeker daha üyelerimize dağıtılmak üzere gelecek.  Arıcımız da bizden aldığı bu şekerle arısını besleyecek. Bütün Düzce’ ye toplamda 3 tır şeker gelmiş olacak" dedi.

Keleş, arıcılara besleme şekeri dağıtmaya devam edeceklerini söylerken, " Şu an besleme şekeri arıcılara büyük bir ihtiyaç. Şeker fiyatlarının günümüzde 800 TL’yi bulmasına rağmen TAHAP olarak arıcılarımıza biz yarı fiyatına yani nakliye dahil 400 TL’ye veriyoruz. Arıcalarımız bu konuda çok mağdurdu. TAHAP yetişti imdatlarına. Federasyonumuz özel firmalarla anlaştı. Bunu yarı fiyatına üreticilerimize verdik" ifadelerini kullandı.

Arıcı H.Salih Albayrak’  da "Beklediğimiz besleme şekerimizi bugün itibari ile almış olduk,. Bütün kış boyu şekerlerimizi bekledik. Şimdi de geldi. Çok memnunuz. Başkanın verdiği hizmetten dolayı memnunuz. Başkanımız bu şekerin temini konusunda çok çabaladı ve arıcıları besleme şekeri ile buluşturdu. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır" şeklinde konuştu.


Editör: E. TAYHAN