BEYKÖY VE BOĞAZİÇİ “İLÇE OLMAK İSTİYOR”

ERCAN: KONURALP'İN ADINI YAŞATMAK İSTİYORUZ

BEYKÖY VE BOĞAZİÇİ “İLÇE OLMAK İSTİYOR”
1.10.2021 - 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
2010

Oxijen Tv'de yayınlanan Oxijen Kulis programında bu hafta Nevzat Cingirt ve Erol Tayhan'ın konukları, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan'dı.

Programda 2 yıllık görev sürelerinde beldelerinde hayata geçirdikleri projeleri ve yapmayı planladıkları hizmetleri anlatan Kılıç ve Ercan, Boğaziçi ve Beyköy'ün ilçe olması konusundaki beklentilerini de dile getirdiler.  


"KONURALP İLE BİRLEŞMEK İSTİYORUZ"
Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan Boğaziçi'nin Konuralp ile birleşerek ilçe statüsü olması konusundaki düşüncelerini açıkladı.  Ercan, "Konuralp isminin yaşaması suretiyle devlet büyüklerimizin de onayı dahilinde Boğaziçi ile birleşmesini, ilçe olarak girişiminin yapılmasını çok istiyoruz. Konuralp tarihi olarak bizim en büyük değerimiz onun isminin devam etmesi bizim için önemli.” şeklinde konuştu.

BEYKÖY'ÜN DE İLÇE OLMA TALEBİ VAR
Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ise, ilçe olma talebini dillendirirken, düzgün bir planlama ile bunun gerçekleşebileceğini belirtti.
Kılıç, " Beyköy belediyesi olarak geniş sınırlara ve düz bir araziye  sahibiz, ilçe olalım diye uğraşıyoruz. Gölyaka'nın ve Kaynaşlı'nın bitim noktalarından itibaren  birleşip ilçe olmayı istiyoruz, şehirleşeceksek daha düzgün bir planlama ile bu yapılabilir." dedi.

 

 


Editör: E. TAYHAN