Gazeteniz OBJEKTİF 23 YAŞINDA

Düzce’nin 3. Yerel Gazetesi OBJEKTİF 23. Yaşını kutluyor.

31.07.2021 - 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
1102
2

Objektif 18. Temmuz. 1998’de kuruldu.

Düzce’nin 3. Yerel Gazetesi Objektif 23. Yaş gününü kutluyor.”Haberin Gerçek Yüzü” parolasıyla 18. Temmuz. 1998’de kurulan gazeteniz Objektif 23 yıldır “adı gibi” haber ve yorumlarıyla halkın en güvendiği medya kuruluşları arasında yer alma başarısı gösterdi.

Genel Yayın Yönetmenliğini, televizyon haberciliği ve Tv Programcılığından da tanıdığınız Gazeteci Erol TAYHAN’ın yaptığı “Objektif Gazetesi”  ve www.duzceobjektif.com adlı internet sitesi  ile “basında güven” timsali olmayı başarmanın haklı gururunu yaşıyor.

TEBRİK TEŞEKKÜRLERİ

Gazeteniz OBJEKTİF’in 23. Yaş günü için tebrik mesajları yayınlayarak sevinçli günümüzü bizimle paylaşan Düzce Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Milletvekilimiz Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Sayın Ayşe KEŞİR, Ak Parti Düzce Milletvekilimiz Sayın Fahri ÇAKIR, MHP Düzce Milletvekilimiz Sayın Ümit YILMAZ başta olmak üzere; Düzce Eski Milletvekili DEVA Partisi Kurucusu Sayın Av. Metin KAŞIKOĞLU, SP Bolu Eski Milletvekili Sayın Feti GÖRÜR, belediye başkanlarımız, Siyasi Parti İl Başkanlarımız İGM’nin bazı yeleri, TSO Başkanı Sayın Tuncay ŞAHİN, DESOB Başkanı Sayın Mustafa KAYIKÇI, meslek odaları başkanlarımız; Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF)  ve Gazeteciler Cemiyetleri Basın VAKFI Genel Başkanı Sayın Yılmaz KARACA, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Sayın Turgay OLCAYTO, bir  çok ilin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, meslektaşlarımız ve çok sayıda okurumuzun gönderdikleri çiçek ve destek mesajları için OBJEKTİF Ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Objektif bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ekonomik darboğazları da alt ederek sizden aldığı güçle “beyaz sayfaların kararmaması için” 23 yıl önce çıktığı bu engebeli yolu, bundan sonra da adına layık olarak başarıyla aşmaya devam edecektir. Desteğinizle gücümüze güç kattınız. Teşekkürler.    


Editör: E. TAYHAN