O ARTIK “Avukat BERKAY ORAL…!”

EMİNE-ÖZGÜR ORAL’IN GURUR ANI

O ARTIK “Avukat BERKAY ORAL…!”
8.10.2021 - 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
3112
4

Emine ve Özgür Oral çiftçinin daha önce avukat olan kızları Av. Özgün Rüya Oral’ın ardından yeni mezun olan ve stajını tamamlayan evlatları Av. Berkay Oral’da Düzce Barosu Başkanlığı’nda düzenlenen “Avukatlık Ruhsat Töreni” ile “yemin” ederek mesleğe ilk adımını attı.

Düzce Adliyesi “Birinci İş Mahkemesi” Yazı İşleri Müdürü Emine Oral ile Düzcespor eski Teknik Direktörü, Spor camiasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Özgür Oral’ın evlatları olan Av. Berkay Oral, Düzce Barosu Toplantı Salonu’nda düzenlenen “Avukatlık Ruhsat Töreni”nde yemin ederek Avukatlığa başladığını tescil etti.

BARO BAŞKANI ÇAKIR BAŞARILAR DİLEDİ

Av. Berkay Oral adına düzenlenen “Avukatlık Ruhsat Töreni”ninde kısa bir konuşma yapan Düzce Barosu Başkanı Av. Taner Çakır, Av. Berkay Oral’a bundan sonraki hayatında başarılar dileyerek avukatlık cübbesini giydirdi.

Objektif ailesi olarak iki evladının da avukat olduğuna şahitlik ederek o mutlu anı yaşayan Emine-Özgür Oral çiftini gönülden tebrik ediyor;  mesleğe ilk adımını atarak avukatlık cübbesini giyen Av. Berkay Oral’a hayatının bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz.


Editör: E. TAYHAN