‘NAMET’ ve ‘TUNÇET’ DÜZCE’DE…

‘NAMET’ ve ‘TUNÇET’ DÜZCE’DE…

‘NAMET’ ve ‘TUNÇET’  DÜZCE’DE…
10.12.2021 - 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
1775

Türkiye’nin lider et üreticileri Namet ve Tunç Et arasında büyük işbirliği... Gümüşova'da kurulacak ve Türkiye'deki tek tesis olacak olan yatırım için Düzce'ye gelen Namet'in sahipleri Kayar ailesi, Gölyaka'da faaliyet gösteren Tunç Et AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Tunç ve Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç ile görüşerek, gelecekte yapılacak işbirliği için istişarede bulundular.

3 nesildir, doğal, sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle yıllardır zirvede bulunan Tunç Et ile Türkiye’nin lider et üreticisi Namet, kuşaktan kuşağa hakiki lezzetleri tüketicileri ile buluşturmaya devam ediyor. Tüketicinin her zaman ilk tercihleri arasında yer alan Namet ve Tunç Et, önümüzdeki süreçte yapılacak işbirliği için harekete geçtiler.

Bugün Gümüşova'da inşaatı başlayan tesise incelemede bulunan  Namet ve Maret'in sahipleri Haluk Kayar, Faruk Kayar, Tarık Kayar, Hikmet Kayar ve Burak Kayar ile babaları Kemal Kayar, Gölyaka'da faaliyet gösteren Tunç Et AŞ.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Tunç'u ziyaret ettiler.

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç'un da hazır bulunduğu ziyarette, iki firmanın tarım ve hayvancılığa yaptığı ciddi yatırımlar konuşuldu.

Namet ve Tunç Et arasında yapılacak işbirliği ile ihracat noktasında yatırımların devamlılığı, hayvancılığın geliştirilmesi gibi konuların görüşüldüğü ziyarette, Tunç Et tesislerinde incelemede bulunan Kayar Ailesi, Tunç Et'in bölgeye ve Türkiye'nin büyük kurumlarına ürün tedarik eden önde gelen firmalardan biri olduğunu ifade ettiler. Ayrıca, Namet'in Gümüşova'da yapacağı yatırım ile Düzce bölgesindeki üretici ortaklarını ve bölge çiftçisini hayvancılıkta  destekleyerek istihdam açısından çok ciddi artı değer  yaratacağı vurgulandı.

Namet'in Gümüşova OSB’de temelini attığı yatırımda inşaat çalışmalarının başladığı, sadece et değil hazır yemek üretiminin de yapılacağı tesisin 2023 yılında tam kapasite ile hizmete gireceği öğrenildi.


Editör: E. TAYHAN