ÖĞRETMEN KAVGASINDA BIÇAKLAR ÇEKİLDİ

Okullarda öğrencilerin kavgasına alışmıştık ancak bu kez öğretmenler ve müdür yardımcısı birbirine girdi.

ÖĞRETMEN KAVGASINDA BIÇAKLAR ÇEKİLDİ
24.03.2022 - 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
573
1

Düzce’de eğitim veren Ömer Seyfettin Akdoğan Kız İmam Hatip Lisesi’nde, bu kez öğrenciler değil öğretmenler arasında kavga çıktı. Ortaokulda görev yapan öğretmenle okul müdür yardımcısı arasında çıkar kavgada bıçaklar çekildi.  Yaşanan kavgada müdür baş yardımcısı yaralanırken, öğrencileri kavga etmemesi yönünde sürekli uyaran okul idarecilerinin ve öğretmenlerinin kavgalarını öğrenciler dehşet içinde izledi.

 NE OLDU

 Okulda öğretmen olarak görev yapan B.B.B okul müdür yardımcısı A.A’nın odasına gitti. İkili arasında bir süre sonra başlayan tartışmada iddiaya göre öğretmen B.B.B cebinde bulunan bıçağı çıkararak müdür yardımcısı A.A’yı tehdit etti.

Bunun üzerine müdürü yardımcısı A.A., öğretmen B.B.B’yi odasından çıkardı. Okul koridorlarına taşan olayda öğretmen A.A. müdür yardımcısına kafa atarak yaraladı. Yaralanan müdür yardımcısı 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 Tüm bu kavga sürecini dehşet içinde izleyen öğrenciler ise, bu güne kadar kendilerine kavga etmemeleri yönünde sürekli uyarıda bulunan okul idaresi ve öğretmenlerinin kavga etmesine şaşırdılar.


Editör: E. TAYHAN