DİLENCİLERİN TOPLANMA MEKANI OLDU

Düzce Belediyesi tarafından kentin belirli noktalarına konulan emzirme kabinleri şehir dışından gelen dilencilerin toplanma mekanı oldu.

DİLENCİLERİN TOPLANMA MEKANI OLDU
7.04.2022 - 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
485

Düzce Belediyesi tarafından, emziren annelerin gün içinde kullanabilmeleri amacıyla birkaç noktaya konulan emzirme kabinleri amacı dışında kullanılmaya başlandı. Anıtpark Meydanında bulunan emzirme kabinine, sabah saatlerinde şehir dışından geldikleri düşünülen dilenciler toplu halde giriyor. Kadın erkek aynı anda kabine giren dilencilerin içeride ne yaptığı ise bilinmiyor. Oxijen Medya ihbar hattımıza gelen ihbar sonrasında emzirme kabinlerini incelemeye giden ekiplerimiz, kabinin içindeki kötü görüntüleri fotoğrafladı.

İçerisinin çöplerle dolu olduğu emzirme kabininin kapısı kapanmasın diye kapının önüne taş konulmuş. Civardaki vatandaş ve esnaflar, sabah ve akşam saatlerinde dilencilerin içeriye toplu halde girdiklerini ve bir müddet sonra da çıktıklarını doğruladı ancak içeride ne yaptıklarını bilmediklerini söyledi.

İçerinin yeme içme çöpleriyle dolu olduğu emzirme ve bebek bakım kabininin iç aksamına da zarar verilmiş. Dolapları kırılmış ve kartla açılması gereken kapı kapanmasın diye önüne taş konulmuş.  Çevre esnaf daha önce durumu Düzce Belediyesine defalarca bildirmelerine rağmen bur sonuç alınamamış.

Amacı dışında kullanılan Emzirme ve bebek bakım kabininin alandan kaldırılmasını kaldırılmıyor ise de kapısının yapılarak kilit altına alınmasının isteyen çevre esnafı amacı dışında kullanılmasına müsaade edilmemesini de talep ediyor.


Editör: E. TAYHAN