YILMAZ VE EKİBİ, AKKAPLAN’I ZİYARET ETTİ

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve sağlık yöneticileri Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yılı ve polis haftası münasebetiyle Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan’ı ziyaret etti.

YILMAZ VE EKİBİ, AKKAPLAN’I ZİYARET ETTİ
7.04.2022 - 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
1271

İl Sağlık Müdürü  Dr. Yasin Yılmaz ve beraberindeki sağlık yöneticileri Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. Yılı ve 4-10 Nisan Polis Haftası vesilesiyle Düzce İl Emniyet Müdürü  Mehmet Ali Akkaplan”ı ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. Yılı ve 4-10 Nisan Polis Haftasını kutladı, çiçek takdim etti.

Dr. Yılmaz, “Devletimizin bekası, milletimizin kardeşliği, kamu düzeni, huzur ve güvenimiz uğruna vatan toprağının farklı köşelerinde şehitlik mertebesine erişen tüm polislerimize Allah’tan rahmet; görevi başındaki polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” Dedi.

  Yılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Ökkeş Kepek, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Arif Şahin, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Elif Yılmaz Işık, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan Katırcı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz.Dr.Sabri Aktüre, Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halil Güler, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Volkan Temi, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Kamile Doğan ve Sağlık Hizmetleri Başkanlığında görevli Uzman Yusuf Yıldırım katıldı.


Editör: E. TAYHAN