SEÇKİN'DEN ŞAHİN'E SERT YANIT

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Düzcespor kutlamaları kapsamında konser verecek olan ünlü sanatçı Ece Seçkin'i eleştirince, sanatçıdan cevap gecikmedi.

SEÇKİN'DEN ŞAHİN'E SERT YANIT
5.05.2022 - 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
226

Düzcespor'un sampiyonluk kutlamaları programı kapsamında Cumartesi akşamı Düzce Anıtpark'ta Ece Seçkin'in konser verecek olmasını eleştiren Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in Facebookta"Kutlama için bir bayan şarkıcı Düzcespor'a ve Düzceli'ye yakışmaz. Düzce muhafazakar bir yerdir. Dini değerlerine bağlıdır."  Diye paylaşım yapınca ünlü sanatçıdan cevap gecikmedi. Seçkin, Başkan Şahin'e, "Sayın Şahin, bayan değil KADIN!Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim,gezmeye de devam edeceğim.Bu aşağılayıcı ve ayrımcı açıklamanızı şaşkınlıkla okudum.İnsanların konserime gelip müzik dinlemesinin muhafazakarlıkla ne alakası var konuyu nereye çekmek istiyorsunuz?
Siz "kadın,müzik ve konser" üçlemesine "sınırları aşmak" diyorsanız size kötü bir haberim var Sayın Şahin...Ben ve kadın meslektaşlarım sizin gibilerin zihniyet "sınırlarını aşmak" için şarkılar söylemeye devam edeceğiz!KADINLARI SUSTURAMAZSINIZ!" Dedi.

Seckin ayrıca tüm kadın meslektaşlarına seslenerek, "Bu mesleği yapan tüm kadın arkadaşlarımdan #KadınlarıSusturamazsınız tag'ine destek bekliyorum.Müzik susmasın,biz susmayalım" dedi.


Editör: E. TAYHAN