ETKİLİ İLETİŞİM ANLATILDI

İçişleri Bakanlığı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında, Düzce Valiliği Düzce İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından nüfus personeline yönelik eğitim programı düzenlendi.

ETKİLİ İLETİŞİM ANLATILDI
20.05.2022 - 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
240

Düzce Valiliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime; Düzce Valisi Cevdet Atayİçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı Ercan Turan, Düzce İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Yıldız Altınkoç, Düzce’ye bağlı ilçelerin Nüfus ve Vatandaşlık Müdürleri ile nüfus personelleri katıldı.

Programda, Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi Nurgül Soydaş tarafından nüfus personellerine yönelik “Etkili İletişim ve Sosyal Medya”  başlıklı eğitim verildi.

Eğitim programında katılımcılar;  iletişimin önemi,  iletişim süreçleri,  doğru iletişimin formülü, yanlış dinleme türleri, iletişimin önündeki engeller, sosyal medya ve dijital beden dili başta olmak üzere kendilerine mesleki anlamda katkı sağlayacak bilgiler edindi.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı Ercan Turan sunumunda iletişimin önemine dikkat çekerek, Nüfus Müdürlükleri’nde hizmet kalitesini artırarak vatandaşlarla etkin bir iletişim bağı oluşturmak için eğitime önem verdiklerini dile getirdi. 

İnteraktif şekilde gerçekleşen eğitimden memnun kalan katılımcılar, düzenlenen eğitim programının mesleklerine olumlu etkiler sunduğunu ifade ederek programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Program, Düzce Valisi Cevdet Atay ve İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı Ercan Turan tarafından plaket ve hediye takdiminin ardından sona erdi.


Editör: E. TAYHAN