Gazeteciler Düzce’ye hayran kaldı

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ev sahipliğinde Düzce’de düzenlenen "Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı" Genel Kuruluna katılan gazeteciler, Düzce'nin tarihi ve doğal güzelliklerini de ziyaret ettiler. İlk kez gördükleri doğal güzelliklere hayran kalan gazeteciler, Düzce'ye övgüler yağdırdılar.

20.06.2022 - 17:14
Güncelleme 20.06.2022 - 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
1623

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ev sahipliğinde Düzce’de düzenlenen Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Kuruluna katılan gazeteciler, Düzce'nin tarihi ve doğal güzelliklerini de ziyaret ettiler. İlk kez gördükleri doğal güzelliklere hayran kalan gazeteciler, Düzce'ye övgüler yağdırdılar.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ev sahipliğinde Düzce’de düzenlenen Gazeteciler Cemiyetleri BASIN VAKFI Genel Kuruluna katılan gazeteciler, Düzce'nin tarihi ve doğal güzelliklerini de ziyaret ettiler. İlk kez gördükleri doğal güzelliklere hayran galan gazeteciler, Düzce'ye övgüler yağdırdılar.

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen Gazeteciler Cemiyeti Başkanları, Düzce'nin ev sahipliğinde konsey toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı öncesi ve sonrası Düzce'nin tarihi ve doğal güzelliklerini gezen gazeteciler, Düzce'ye hayran kaldıklarını söylediler.

 

DÜZCELİ VALİ AZİZ YILDIRIM TAVSİYE ETMİŞ

Güzeldere Şelalesi gezisi sırasında mikrofon uzattığımız Tekirdağ Gazeteciler Cemiyet Başkanı Necmi Işıksal, Tekirdağ'ın Düzceli Valisi Azizi Yıldırım'ın, Düzce'de yaylalar ve şelaleleri mutlaka gezmelerini tavsiye ettiğini belirtti: “Tekirdağ Valimiz Düzceli Aziz Yıldırım’ın tavsiyelerini burada yaşamaktan duyduğum mutluluğu ifade edemem. Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Erol Tayhan başkanımızın Düzce gezisi programında çok kısa zamanda Düzce’nin bir çok turistik yerlerini, Akçakoca’dan sonra da Düzce’nin Gölyaka ilçesini ve Şelalerini  gezme ve görme fırsatı bulduk. Düzce’yi görmek gerekiyormuş. Bunu gezince daha iyi anladık. Cemiyet Başkanımıza ve bu imkanı sunan belediyelerimize teşekkür ediyoruz”. dedi

Işıksal, "Tekirdağ Valimiz Aziz Yıldırım Düzceli ve buraya gelmeden yaylaları ve şelaleleri gezmemizi tavsiye etmişti, o kadar güzel bir manzara ile karşılaştık ki  tarif etmek gerekirse adete bir cennet.  En son Düzce'yi depremle ilgili karanlık günlerinde hatırlıyorum.  2-3 gün depremle ilgili haber için gelmiştim. Çok acılar içerisinde ve çok kötü günleri ile bırakmıştım , Düzce'de  bu kadar güzel bir şehir ortaya çıkacağını asla hayal edemezdim,  çok güzel meydanlar oluşmuş güzel bulvar ve caddeler ve bununla beraber antik bir şehir oluşmuş .Akçakoca'yı da ziyarette bulunduk,  kalelerin bulunduğu bölgeyi gezdim,   belediye başkanımızı çok heyecanlı gördük,  Akçakoca'nın  tanıtımıyla ilgili elinden ne geliyorsa yaptığını,  bütün enerjisini o iş için harcadığını gördük.  Bizi gerçekten güzel mekanlarda ağırladılar. " dedi.

 

"DAHA ÖNCE GELMEDİĞİME PİŞMANIM"

Tekirdağ Gazeteciler Cemiyeti Üyesi  Habibe Uzel, daha önce önyargılı davranarak Düzce'ye gelmemekten duyduğu pişmanlığı dile getirdi.

Uzel, " Daha önce hiç gelmedim Düzce'ye, çok yakın ama hep teyet geçiyorum.  Düzce'de ne gibi bir program yapabilirim  ön yargısına  kapılarak hiç gelmemiştim. Ama çok pişmanım, özür diliyorum. Eskişehir'e dönünce Düzce'yi gayet güzel anlatacağım.  Özellikle yollardaki sosyal tesisleri çok beğendim.  Tekirdağ'daki başkanlarıma da seslenmiş olalım büyük bir eksiklik,  Tekirdağ'da da  olmalı.  Düzce Üniversitesi'ne de bayıldım. Düzce önümüzdeki 10 sene içinde Türkiye'nin parlayan şehirleri arasında olacak."  ifadelerini  kullandı.

"DÜZCE BUGÜNE KADAR HAKKINI ALAMAMIŞ"

Rize Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve TGF kurucu başkanı , aynı zamanda  TGF denetleme kurulu başkanı  Faik Bakoğlu ise,  Düzce'nin bugüne kadar hakkını alamadığını söyleyerek, bundan sonra gereken payı almasını temenni etti.

Bakoğlu, " Konuralp antik kenti, Akçakoca 'yı, Gölyaka Kültürparkı gezdik. Güzeldere şelalesindeyiz şu anda. Tanıyorduk biliyorduk ama bu kadar iyi bilmiyorduk. Gördüğüm kadarıyla  hakkını da alamamış,  başta Akçakoca Düzce Bolu'nun  yıllar  önce çekişme ve  yarış içinde olması onlar açısından olumsuz yansımış,. Bundan sonra inşallah daha iyi olur. " şeklinde konuştu.

# türkiyedüzcesosyalValiAkçakocaDüzce Üniversitesikonuralp

 

 


Editör: E. TAYHAN