Gazete sahipleri Çorbacı ve Özlü ile bir araya geldi

Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü İbrahim Çorbacı ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce’de resmi ilan alan Gazete sahipleriyle bir araya geldi.

Gazete sahipleri Çorbacı ve Özlü ile bir araya geldi
24.06.2022 - 16:35
Kaynak: Özel Haber
389

24 Haziran 2018 yılında yapılan genel seçimlerin yıldönümünde Düzcelilere, 4 yıldır Düzce'yi mecliste temsil eden vekillerin isimlerini bilip bilmediklerini sorduk.

Bazı vatandaşlar 3 vekilin ismini de doğru söylerken, ağırlıklı olarak vatandaşların vekillerini tanımadığı hatta bazı vatandaşların siyasetle ilgilenmek istemediği ortaya çıktı.

TARTIŞMALAR YAŞANDI

Haber ekibimizin mikrofon uzattığı bir vatandaş, " Tanıyorum ama , isimlerini bilmiyorum, bilmeye de niyetim yok. Çünkü hiçbir şeye faydaları yok. Ne vatandaşla ne Düzce’yle ilgileniyorlar.  Bugün Bolu’nun belediye kadrosu 70 bin Düzce’nin 175 bin ama yaptıkları hep yarım kalıyor. Sağlık hizmeti bitmiştir zaten. Doktorlarımız hep kaçıyor” derken, hemen yanı başında kendisine itiraz eden bir vatandaşa sert çıktı. “ Bin doktorumuz kaçıyor gidiyor Avrupa’ya,  haberin var mı senin” diyerek çıkışması ile sohbet biraz gerildi.  Sözlü atışmaya girdiği vatandaş ise, “Türkiye’nin 5o yıl öncesini de biliyorum yıllardır da Avrupa’dayım. Orayı da biliyorum.” şeklinde cevap verdi.

 

İkili arasında tartışma hararetlenirken, ortalığı muhabirimiz Tezcan Solmaz sakinleştirdi.

İSMEN TANIYORLAR AMA...

Bir başka vatandaş ise, milletvekillerinin ismini doğru saydı ancak, hiç karşı karşıya  gelmediğini, tanımadığını  söyledi.

Vatandaşların bir çoğu, Milletvekillerinin isimlerini doğru saydılar ancak icraatları hakkında konuşmamayı tercih ettiler.

3 milletvekilinin de adını sayan bir vatandaş en başarılı Ayşe Keşir’i bulduğunu söylerken, mikrofon uzattığımız bir kadın ise, eski milletvekili Fevai Arslan’ı ve Ayşe keşir’i saydı, o da Ayşe Keşir’i başarılı bulduğunu dile getirdi.

BİR ÇOK KİŞİ 3 İSMİ SAYAMADI

4 senedir Düzce Milletvekili olarak görev yapan Fahri Çakır, Ayşe Keşir ve Ümit Yılmaz'ın isimlerini bazı vatandaşlar hatırlayamazken, halkın içine çok karışmamalarına, seçimden sonra  bir daha gelmediklerine  sitem ettiler.


Editör: E. TAYHAN