3 gündür çamur içinde var güçleriyle çalıştılar

Şiddetli yağışlar nedeniyle tahrip olan ana su hattındaki arıza yüzünden Düzce’ye 3 gündür su verilemiyor. Belediye işçileri, mesai mefhumu gözetmeksizin 3 gündür geceli gündüzlü, çamur balçık demeden Düzcelilere su vermek için çabalıyor.

3 gündür çamur içinde var güçleriyle çalıştılar
1.07.2022 - 09:26
Güncelleme 4.07.2022 - 15:53
Kaynak: Özel Haber
454

Düzce’de  meydana gelen yoğun yağışlardan ötürü Beyköy’de bulunan içme suyu ana hattı yol çökmesi ile kullanım dışı kaldı. Düzce susuz kalırken,  yeni regülatör yapılması İçin harekete geçildi, belediye personeli tam 3 gündür  kesintisiz çalışarak Düzcelileri daha fazla mağdur olmaması için çabaladılar.

Zaman zaman yağmur altında, balçık çamur içinde , vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için 24 saat esasına göre çalıştılar.

Ekipler var gücü ile şehre yeniden su vermek için canla başla çalışırken, bir çoğu belki de 3 gündür evine gidemedi, kimi hiç uyumadan işinin başından ayrılmadı. 3 gündür Düzceliler sıkıntı çekse de , idarecilere sitem etse de , onlar için gecesini gündüzüne katan ekiplerin hakkını vermek gerekiyor.

Bu akşam saatlerinde vana açıldı, Düzce'ye su verilmeye başlandı, ancak burada en büyük emeğin, ne sel olmasında, ne su hattının hasar görmesinde, ne suların kesilmesinde  en ufak bir sorumlulukları olmayan, 3 gündür gecesini gündüzüne katan ekiplerin olduğunu da unutmamak gerekiyor. 

 


Editör: E. TAYHAN