AK Parti Kadın Kolları genel başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, sarı çizmeleri giydi, sel felaketiyle boğuşan bölgelerde sahadan bir gün olsun ayrılmadı. AK Parti’nin diğer milletvekili Fahri Çakır ile, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın ise ortalarda görünmemesi kamuoyunda şaşkınlık yarattı.

 
1.07.2022 - 14:03
Güncelleme 4.07.2022 - 15:33
Kaynak: Özel Haber
959

Sel felaketinin yaşandığı bugünlerde oy verdikleri isimleri yanlarında görmek isteyen Düzceliler, sahada ne yazık ki milletvekili Ayşe Keşir’den başka milletvekili göremediler.

YİNE YALNIZ BIRAKMADI

Kadın Kolları Genel Başkan olmasıyla birlikte  yükü bir kat daha artmasına rağmen her fırsatta Düzce’ye gelen Keşir,  Düzce'nin dört bir yanında sel felaketi yaşayan vatandaşları yine yalnız bırakmadı.

Sarı çizmeleri giyerek gece gündüz sahada olan, çalışmaları yerinde inceleyen Keşir'in yağmur çamur demeden felaketin ilk gününden beri Düzcelileri yalnız bırakmaması kamuoyu tarafından da takdirle karşılandı.

Sel felaketinin Düzce'yi vurduğu  Pazartesi gününden itibaren Milletvekili Fahri Çakır’ın nerede olduğu bilinmezken, MHP Milletvekili Yılmaz’ın ise bütçe görüşmeleri nedeniyle Düzce’ye gelemediği öğrenildi.


Editör: E. TAYHAN