...

Taraftar her an Düzcespor’la

...
1.09.2022 - 17:13
Kaynak: (Objektif Ajans)
453

2. Ligde sezonun ilk maçına galibiyetle başlayan Düzcespor’un yanında olan taraftarlar, takıma güvendiklerini söyleyerek , herkesi de Düzcespor’a sahip çıkmaya davet ettiler.

TFF 2. Ligde kendi evinde Ankaraspor’la karşı karşıya gelen Düzcespor ilk maçını 3-1 kazanınca Düzceliler sevince boğuldu. Düzceliler, Düzcespor’a canlarını verecek kadar tutkun olduklarını ve Düzcespor’a maddi ve manevi sahip çıkılması gerektiğini söylediler. 

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lige mücadele eden Düzcespor, 22 yıl sonra 2. Lige çıkarak Düzcelilere hem sevinç hem gurur yaşattılar. Bu yıl iyi bir takım kuran yönetim ve teknik heyet ilk maçında futbolcuların yüksek performansıyla rakibi Ankaraspor’u kendi evinde 3-1 yenerek hem başarı elde ettiler hem de rakiplerine adeta göz dağı verdiler. 

Düzcelilerde Düzcespor’u sonuna kadar desteklediklerini ve canlarını verecek kadar sevdiklerini dile getirerek “Düzcespor’un ilk maçı çok iyi geçti. Canımızı veririz. Bizim canımız, ciğerimiz. Güzel oynadık, güzel futbol oldu. Bu sene şampiyon olacağız. Çok iyi bir takım kurulmuş. Maddi, manevi herkesin sahip çıkması lazım. Maç 50 lira diyorlar. 150 lira olsun. 1 paket sigara 30 lira olmuş. Bir öğün az yemek yersek maça gideriz. Herkes bir kombine alabilir. Siz gidemezseniz bir yakınınız gider. Başka takımlara destek veriyoruz da neden kendi kentimizin takımına destek vermiyoruz. Bu takıma yönetim ve taraftar sahip çıksın. Gençliğimizde de Düzcespor vardı, esamesi olmayan takımlar süper lig yüzü gördü biz göremedik. Bu yönetimle bu yıl şampiyon olacağız. Sonuç olarak bu spor ancak Düzce’nin gelişimine katkı sağlanır. Bir takımın süper ligde olması o şehre ayrı bir hava katar. Maçı izledik futbol ve sporcular gayet iyiydi” dediler.


Editör: E. TAYHAN