DÜZCE SEVDALILARI “GAMZE”Yİ UNUTMADI

DÜZCE SEVDALILARI VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİMİ, “ÖZEL”GEREKSİNİMLİ 27 YAŞINDA ANNESİYLE BİRLİKTE YAŞAYAN “GAMZE” Yİ ZİYARET EDEREK "YANINIZDAYIZ" DEDİ.

DÜZCE SEVDALILARI “GAMZE”Yİ UNUTMADI
9.03.2023 - 11:24
Güncelleme 9.03.2023 - 11:33
648

Düzce Sevdalıları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yine bir gönüle dokundular. Bir haneyi  şenlendirerek moral ve motivasyon ziyaretinde bulundular.

Düzce Sevdalıları ve Yardımlaşma Derneği başkanı Reşit Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, annesi Melek Çelen’le birlikte yaşayan Gamze’yi ikamet ettikleri evde ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. “Biz sizinleyiz ve sizinle birlikteyiz” diyen dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri  Özel gereksinimli  27 yaşındaki Gamze ve annesi Melek Çelen’le bir müddet birlikte oturarak sevgi ve dayanışma örneği sergilediler.

DÜZCE SEVDALILARI VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN 8 MART AÇIKLAMASI

Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşit Kurt açıklamasında şu görüşleri paylaştı: ”8 Mart Kadınlara gösterilmesi gereken özen ve saygıyı tekrar hatırlamak için önemli. Sadece bugün değil her gün Kadınlarımızın günüdür. Özgürce okuyabilen kendini ifade edebilen hayallerine ulaşmak için engeli olmayan, kaderine evladı için tek başına mücadele etmek düşen kadınlarımızı fark etme günüdür.

Dernek üyelerinin özel çocuğuyla tek başına yaşayan ve mücadelesi takdir edilen melek hanım ve özel çocuğumuz Gamze’mizin kadınlar gününü kutladık.

Tüm emekçi kadınlarımızın sadece bugün değil hergün kadınlar günü kutlu olsun.”


Editör: E. TAYHAN