TEKNOROT “DAİMA ÖNDE” ALWAYS AHEAD

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği bu yılın “Altın Plaket” Ödülünü Düzce’nin önemli fabrikalarından biri olan TEKNOROT’a verdi.

TEKNOROT “DAİMA ÖNDE”  ALWAYS AHEAD
3.06.2021 - 18:25
2666

Teknorot Otomotiv A.Ş, pandemiye rağmen yapmış olduğu yüksek ihracat ile Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği tarafından Altın Plaket ile ödüllendirildi.

İki bini aşkın çalışanı ile Düzce’nin en önemli fabrikalarından biri olan TEKNOROT, pandemi engelini de aşarak başarılı performansı ile haklı bir başarı elde etmenin gururunu yaşıyor.

Düzce 1. OSB’de faaliyetini sürdüren TEKNOROT fabrikası, dünyada 100’den fazla ülkeye otomotiv parçaları üretmesinin yanında yerel bazda en büyük ve en sistemli çalışan fabrikalarından biri olarak tanınıyor.

Teknorot Otomotiv A.Ş’nin bu başarı grafiği, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği tarafından “Altın Plaket” ödülüne layık görüldü.

Teknorot Fabrikası toplantı salonunda gerçekleşen ödül törenine, Teknorot Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başbakanı Leon Kalma, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Sabuncu ile Teknorot Fabrikası Genel Müdürü Cevat Arslan katıldı.

Düzenlenen törenin ardından Leon Kalma ve Orhan Sabuncu açıklamalarda bulundu. Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Sabuncu başarılı ihracatçılara ödül verdiklerini belirterek “Bu sene başarılı ihracatçılarımıza giderek yerinde plaket veriyoruz. Pandemi dolayısıyla hepimiz bir araya gelemiyoruz.  Biz kendimiz giderek plaketlerini takdim ediyoruz. Bu senede Teknorot firmamız ödüle layık görülmüştür. Kendilerini tebrik ediyoruz.Çünkü kendileri ihracatta oldukça iyi yerdeler. Tabiı ihracat yapmak, üretmek çok önemli. Memleketimizin istihdamı açısından ve ülkeye kattığı katma değerlerden dolayı ve ihracattan dolayı fabrikamıza ödül verdik. Bizlerde buraya gelerek plaketlerini bizzat kendimiz takdim ettik ve başarılarının devamını diliyoruz. Gelecek sene daha yüksek yerlerde görmeyi bekliyoruz” dedi.

Teknorot Otomotiv A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Leon Kalma ise yaptığı açıklamada “iyi bir takım çalışması sonucu başarılı olduklarını” belirterek:“2020 yılı zorlu bir yıldı. 2020 yılı içerisinde 3 ay çalışmadık. Fakat buna rağmen işlerimizi çabuk hallettik. İyi bir sene geçirerek güzel ihracat yaptık.  Bu başarını önemi takım çalışmasından kaynaklanıyor. Bizde iyi bir ekip olduk ve güzel çalıştık. İnşallah bu yılda başarıyı devam ettiririz. İhracatı biraz daha yukarı götürüp Türkiye’nin önemli bir üst olmasında katkımız olursa çok mutlu olacağız. Ödül içinde teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

 


Editör: E. TAYHAN