DÜZCE TSO’DA MECLİS BAŞKANI: TANJU ACAR

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni meclis başkanı Tanju Acar, seçimin ardından yaptığı ilk açıklamada " Odayı 33 arkadaşım hep birlikte yöneteceğiz" diyerek önemli bir mesaj verdi

DÜZCE TSO’DA MECLİS BAŞKANI: TANJU ACAR
8.10.2022 - 17:01
Güncelleme 8.10.2022 - 17:16
707

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni meclis başkanı Tanju Acar, seçimin ardından yaptığı ilk açıklamada 21 üyeden oluşan grupla kenetlenerek seçimi kazandıklarını söylerken, kendilerine katılmayan diğer üyelere seslendi " Odayı 33 arkadaşım hep birlikte yöneteceğiz" diyerek önemli bir mesaj verdi

Bu sabah (8.Ekim.2022) Cumartesi günü saatlerinde yapılan seçimde Tanju Acar TSO'nun yeni meclis başkanı oldu.

“21 KİŞİYLE SEÇİLDİK AMA 33 KİŞİ ODAYI YÖNETECEĞİZ”

Özellikle gençlerin önünün açılması gerektiğini söyleyen Acar, "Biz biraz da mecburiyetten diyelim,  33 kişilik grup olamadık 21 kişilik grup olduk, kenetlendik, oyumuzu 21 kişi olarak kullanacağız ama sandıklar açılınca 33 arkadaş olacağız diyerek tüm meclis üyelerine mesaj attım. Odayı 33 arkadaşımızla yöneteceğiz. Diğer 11 arkadaşımızı aradım hiç sıkılmayın, benim yanımda olmadınız diye üzülmem sizi de üzmemem yönetimde hep birlikte olacağız dedim." şeklinde konuştu.

“3-4 DÖNEM BU KOLTUKLARDA OTURMAYA GEREK YOK”

Geçmiş dönemlerde örneğine rastlandığı gibi başkanlık koltuklarında üç dört dönem oturulmasını eleştiren Acar, gençlerin yolunun açılması gerektiğinin altını çizdi.

Acar, " Eskiden olmuş üç dönem, dört dönem oturan olmuş, arkadan gelenlere yol vermek lazım, Yaşım müsait olmasına rağmen bir daha aday olmayacağım, daha genç arkadaşımızı destekleyeceğim" dedi.

 

Öte yandan oylama sonucunda ayrıca Murat Taştepe ile Metin Topal meclis başkan vekilliğine seçilirken; Murat Sert meclis katibi oldu.

 

 


Editör: E. TAYHAN