AVRUPA’NIN YILDIZI “TOYOTA BOSHOKU” TAKDİRLİK

AVRUPA’NIN EN KÖKLÜ ÜRETİM ÜSSÜ “DÜZCE’NİN DE YILDIZI”

AVRUPA’NIN YILDIZI “TOYOTA BOSHOKU” TAKDİRLİK
15.11.2022 - 15:46
Güncelleme 16.11.2022 - 17:55
706

Toyota Boshoku Corporation’ın Avrupa’daki ilk ve en köklü üretim üssü olarak hizmet veren Toyota Boshoku Türkiye Grubu’na bağlı olarak 2012 yılında kurulan TB Sewtech Turkey, bu yıl itibari ile faaliyet sürecinin 10 yılını geride bıraktı. Otomotiv koltuk kılıfı üretimi ile sektörünün ve Düzce’nin önde gelen üretim ve istihdam tesislerinden biri olan TB Sewtech Turkey’in 10’uncu yılına ilişkin olarak düzenlenen tören, Düzce protokolünün katılımı ile gerçekleşti. Törene, TB Sewtech Turkey Başkanı Hakan Konak ve Başkan Yardımcısı Utku Tekgül ev sahipliği yaptı.

 

TB Sewtech Turkey’in 10’uncu yılı için gerçekleştirilen törene Düzce protokolünden; Düzce Vali Yardımcısı Süleyman Hurrem Aksoy, Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli, Çilimli Kaymakamı Gizem Bayguş, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Kadın Kolları Başkanı Serap Küçük, KALDER Başkanı Yılmaz Bayraktar, KALDER Genel Sekreter Sabri Bülbül, KALDER Türkiye Mükemmellik Ödülleri Sekreteri Esra Karakaş Kurşun, Düzce SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu ve Düzce İŞKUR İl Müdürü Ferhat Acar katıldı.

Avrupa’nın en köklü üretim üssü olarak tanınan ve Düzce’nin de yıldızı olan Toyota Boshoku Corparation’un 10. Kuruluş yıldönümü için düzenlenen törene Düzce Basını da büyük ilgi gösterdi.

 

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere AA Düzce Ofis Müdürü Ömer Ürer ve kalabalık bir basın gurubu töreni baştan sona dikkatle takip ederek üretim üssünü de gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldılar. 

 

 

 

Törende Toyota Boshoku Sewtech Turkey Başkanı Hakan Konak ve Toyota Boshoku Sewtech Turkey Başkan Yardımcısı Utku Tekgül’ün yanı sıra Toyota Boshoku Türkiye Başkanı Yoshiyuki Kato ve Toyota Boshoku Avrupa Kıdemli Başkan Yardımcısı  Masahiro Fukamoto da yaptıkları konuşmalarda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

 

 


Editör: E. TAYHAN